Tiina-Mari Enbuska Pellon K-Market Kunnantien ja Ylirannan kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.1.2022 Tiina-Mari Enbuska aloittaa kauppiasuransa Pellossa kahdella K-Marketilla, Kunnantiessä ja Ylirannassa.

”Tuntuu todella mukavalta astua kauppiaan saappaisiin”, toteaa Tiina-Mari. Hänen äitinsä Marjo-Riitta Konttaniemi on toiminut yli 21 vuotta kauppiaana nyt Tiina-Marille siirtyvillä Ylirannalla sekä myös vuodesta 2017 K-Market Kunnantiellä. ” Kauppapaikat henkilökuntineen ja asiakkaat ovat tuttuja, joten siinäkin mielessä on helppoa aloittaa yrittäjänura.”

Molemmissa K-Marketeissa panostetaan palveluun ja asioinnin helppouteen yhdessä henkilökunnan kanssa. ”Asiakastoiveet pyritään aina toteuttamaan ja meillä onkin monipuoliset valikoimat”, Tiina-Mari kertoo. Lisäpalveluita löytyy myös molemmista kaupoista kattavasti. Ylirannassa on Postin pakettien noutopiste ja Kunnatieltä Posti, Matkahuolto, DB Schenker ja paikallisen apteekin noutokaappi.

Vastuullistyö kuuluu molempien K-Marketien normaaliin arjen työhön. ”Tulemme kiinnittämään entistä enemmän huomiota hävikin hallintaan ja syömäkelpoista ruokaa lahjoitetaan paikalliseen ruoka-apuun.” 

Tiina-Mari on työskennellyt jo 20 vuotta kaupan alalla. Alussa äitinsä palveluksessa ja sitten Oulussa Spar-kaupoissa. Pelloon hän palasi takaisin 2006 ja siitä saakka hän on työskennellyt K-Market Ylirannassa ja Kunnantiellä. K-ryhmän kauppiasvalmennuksen Tiina-Mari suoritti 2009.

Tiina-Marin perheeseen kuuluu puoliso Jani ja neljä tytärtä iältään 1,5 – 18 vuotta. ”Vanhin lapsista opiskelee Oulussa lukiossa ja nuorin aloittelee päiväkotielämää. Vapaa-aika kuluu lasten ja omien harrastusten parissa. Harrastan monipuolisesti liikuntaa, tällä hetkellä mm. crossfitia, hiihtoa ja kuntosalia. Lisäksi olen jo useamman vuoden toiminut Pellon Moottorikerhon rahastonhoitajana ja tämän vuoden alusta olen myös Pellon Yrittäjien hallituksessa mukana.”

Takaisin ylös