Tiina Kalliokosken kauppiasura alkaa Herttoniemen K-Market Siilitiessä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.1.2022 Tiina Kalliokoski aloittaa kauppiasuransa Helsingin Herttoniemen K-Market Siilitiessä 28.1.2022.

K-Market Siilitie on nopealla ja hauskalla palvelulla varustettu persoonallinen lähikauppa

Tiina kertoo, että ottaa hyvillään vastaan ensimmäisen kauppapaikkansa K-Market Siilitiestä. ”Kauppa sijaitsee rauhallisella alueella, jossa on paljon luontoa ympärillä ja hienot liikuntamahdollisuudet. Aika monen talon seinustaa näyttää koristavan sukset, joten tulemme olemaan aito oman kylän kauppa!”

Liikeideastaan Tiina kertoo, että Siilitie on helposti lähestyttävä, laadulla, nopealla ja hauskalla palvelulla varustettu persoonallinen lähikauppa, joka auttaa asiakastaan arjessa.

Valikoimia Tiina tulee päivittämään erityisesti välipalojen, ravintolatasoisten take away-tuotteiden ja pienleipomo- sekä paistotuotteiden osalta. ”Koska tulen olemaan kaupassa näkyvä ja osallistuva kauppias, tulen keräämään asiakkailtamme toiveita ja ideoita Siilitien suhteen. Tervetuloa jututtamaan ja tutustumaan!”, Tiina kehottaa.

Vastuullisuutta Tiina toteuttaa vastuunkantona, jossa otetaan huomioon henkilökunnan hyvinvointi ja huolehditaan ympäristöstä ja korostetaan yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. ”Hävikin määrä minimoidaan ja tehdään yhteistyötä ruoka-apua tarvitsevien kanssa.”

Tiina on aikaisemmin tehnyt pitkän uran esimies- johtotehtävissä finanssialalla. Hän on toiminut yrittäjänä erilaisissa kasvuprojekteissa mm. hotelli- ja elintarvikealalla. Kauppiasvalmennukseen kuuluvan kauppaharjoittelun hän suoritti kahden K-Marketin myymäläpäällikkönä Eerikinkadulla ja Lönnrotinkadulla. ”Iso kiitos kasvattajakauppiaalleni Sami Mustoselle rohkeudesta antaa vastuu kahdesta kaupasta kokemattomalle harjoittelijalle. Kiitos kuuluu myös henkilökunnalle, joka otti minut avoimin mielin vastaan. Tiukemmista tilanteista en olisi selvinnyt ilman heidän tukeaan”, lähettää Tiina terveisensä. ”Isona tukena on ollut myös nykyinen Siilitien kauppias Valtteri Linnakunnas, tuki on ollut tarpeen, kun siirtyy harjoittelijasta kauppiasyrittäjäksi.”

Tiinan perheeseen kuuluu puoliso Harri Kalliokoski, joka tulee olemaan tärkeä käsipari kaupan hallinto- ja talousasioissa sekä silloin, kun tarvitaan porakonetta. Perheen tärkeä jäsen on Arttu-koira, jolle tehdään kaupan takatiloihin oma paikka. ”Vahtikoiraa ei Artusta saa mutta silloin tällöin mukavan tuhinan kaupan arkeen.”

Takaisin ylös