Sami Haverinen kolmen K-Marketin kauppiaaksi Porissa

K-RYHMÄ  ALUETIEDOTE 21.1.2022 Sami Haverinen aloittaa kauppiasuransa Porissa kolmella K-Marketilla. Maaliskuun alusta alkaen huhtikuun alkupäiviin hän ottaa vastuun portaittain K-Market Karhunpesästä, K-Market Sirkustorista ja K-Market Otavankadusta.

Sami vakuuttaa, että fiilikset ovat korkealla ja perhosia on vatsassa. ”On upeaa aloittaa kauppiasura Porissa. Kaikki kaupat ovat persoonallisia ja niillä on omat tarinansa. Nykyinen kauppias Miikka Lavanto henkilökuntansa kanssa ovat hoitaneet kauppoja hyvin ja tästä on minun hyvä jatkaa. Miikkalta olen jo nyt saanut paljon tukea kauppiasurani aloitukseen”, Sami kiittelee.

”Kehitämme kauppoja yhdessä henkilökuntamme kanssa asiakastoiveita tarkasti kuunnellen. Tuotetoiveiden etenemistä voi seurata kussakin kaupassa asiakastoiveseinältä. Haluamme saada asiakkaamme yllättymään valikoimien laajuudesta kaupoissamme. Hyvän perusvalikoiman lisäksi meillä on aina jotain uutta ja ainutlaatuista. Lisäksi tarjoamme ystävällisen palvelun ja nopean sekä helpon asioinnin”, kertoo uusi kauppias.

Kaikkien K-Marketien vastuullisuustyötä tehdään kaikkina päivinä. Hävikkiä minimoidaan mm. hyvillä myymäläratkaisuilla ja kolme kauppaa mahdollistaa ruoka-avun jakelun moniin eri tahoihin. ”Valikoimissa suositaan lähituottajia ja paikallisia tuotteita. Henkilökunnan hyvinvointi on avain onnistuneeseen asiakaskokemukseen ja siksi haluan erityisesti panostaa heihin”, Sami listaa.

K-Market Karhunpesä siirtyy Samille 1.3., K-Market Sirkustori 27.3. ja K-Market Otavankatu 3.4.

Sami Haverisella on 18 vuoden kokemus kaupan alalta. ”Aloitin työurani 15-vuotiaana kärrypoikana Pirkkalan K-Citymarketissa”, hän muistelee. Siitä hän on edennyt monien kaupan tehtävien kautta tavaratalopäälliköksi Valkeakosken K-Citymarketiin. Työn ohella Sami on kouluttautunut ja toteaakin, että jatkuva oppiminen pitää mielen avoimena ja  kehityksen lennokkaana. Samin pitkäaikainen haave kauppiasyrittäjyydestä toteutui, kun hän 2020 aloitti K-kauppiasvalmennuksen Hämeensaaren K-Citymarketissa. ”Haluan kiittää suuresti kasvattajakauppiastani Eemeli Aaltosta ja Hämeensaaren kauppiaita Mikko Kontiota ja Mikko Ylitaloa. Olen saanut kaikilta heiltä tuen matkalla kauppiaan uralle”, lähettää Sami terveisensä.

Samin perheeseen kuuluu puoliso Erika, joka jatkaa omassa ammatissaan mutta on tärkeänä taustatukena Samille. ”Vapaa-ajan vietän perheeni ja ystävieni kanssa. Monipuolinen liikunta lumilautailusta kuntosalille auttaa jaksamaan. Padel-kärpänen puraisi noin vuosi sitten ja toivonkin löytäväni pelikavereita Porin suunnalta”, Sami sanoo.

Satakunnassa on yhteensä 78 K-kauppaa, joista K-Marketeja on 35. K-ryhmä työllistää maakunnassa noin 1200 henkilöä.

Takaisin ylös