Joonas Ström K-Supermarket Martinlaakson Ostarin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 8.12.2021 Joonas Ström aloittaa komeasti vuoden 2022 aloittamalla kauppiasuransa Vantaan K-Supermarket Martinlaakson Ostarin kauppiaana.

Selvä visio kaupan tulevaisuudesta

”Näin länsivantaalaisena fiilis on ihan mieletön, että oma kauppiasura alkaa Martinlaakson Ostarilta ja K-Supermarket-kokoluokan kauppapaikasta. Martinlaakso on alueena hyvin elinvoimainen ja minulle hyvinkin tuttu ja tärkeä. Näen kaupassa paljon potentiaalia ja lähden innolla kehittämään sitä kohti visioitani”, Joonas hehkuttaa.

Joonaksen visio kaupastaan on: asiakkaidensa näköinen, vaivaton ja alueen paras Tavallista parempi ruokakauppa. ”Yhdessä henkilökuntani kanssa tulemme panostamaan asiakaskokemukseen, helposti mukaan otettavien tuotteiden valikoiman kehittämiseen sekä lisäpalvelutarjonnan mahdolliseen kasvattamiseen muun muassa pakettipalveluiden osalta. Lisäksi haluan olla vahvasti mukana alueen yhteisössä ja tapahtumissa, luomassa hyvää fiilistä ja yhteisöllisyyden tunnetta.”

Vastuullisuus on aina mukana kaupan arjessa. ”Suosin itse lähiruokaa ja siksi haluan, että pien- ja lähituottajat tulevat näkymään valikoimissamme voimakkaasti. Ruokahävikin vähentämiseen kiinnitetään erityistä huomiota ja jatkamme paikallisen järjestön kanssa yhteistyötä, jolloin saamme syömäkelpoisen ruuan jaettavaksi sitä eniten tarvitseville”, listaa Joonas. ”Minulle on sydämen asia, että henkilökuntani viihtyy töissä, kaupassa on hyvä työilmapiiri, ja että työntekijöilläni on halutessaan mahdollisuus kouluttautumiseen.”

Joonas on näkyvillä myymälässä

”Olen vahvasti mukana kaupan arjessa ja näkyvillä myymälässä. Haluan olla kauppiaana helposti lähestyttävä niin henkilökunnalle kuin asiakkaillekin. Tervetuloa juttelemaan ja kertomaan, miten voisimme palvella teitä vieläkin paremmin ja esittämään toiveita esim. tuotteista”, kehottaa Joonas. ”Kiitokset nykyiselle kauppiaalle Ilkka Rantalalle, hän on tehnyt hienoa työtä ja on mahtavaa päästä jatkamaan tästä! Kiitokset ansaitsevat myös kasvattajakauppiaani Timo ja Sara Jääskeläinen, olen oppinut heiltä valtavasti ja on ollut hienoa olla kehittämässä heidän kauppojaan.”

Joonas on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt työskentelemään useilla eri aloilla. Kaupan alaan ensikosketus on tullut 2009 ja hän on työskennellyt muun muassa turvallisuusalalla, yrittäjänä vakuutusalalla ja myyntipäällikkönä kiinteistöpalvelualalla.

Joonaksen perheeseen kuuluu avopuoliso ja Remu-koira. ”Vapaa-aikani kuluu perheen ja ystävien parissa ulkoillessa sekä hyvän ruuan parissa. Kun aikaa on, kuntosali ja kamppailu-urheilu pitävät mielen virkeänä”, kertoo Joonas.

Takaisin ylös