Antti Kallio Hyvinkään K-Supermarket Vieremän kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 16.12.2021 Antti Kallio aloittaa kauppiasuransa helmikuun alussa Hyvinkään K-Supermarket Vieremässä.

Nykyiset kauppiaat Peeter ja Leena Vahtra haluavat kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan yhteisistä vuosista ja toivottavat menestystä uudelle kauppiaalle. "Hyvä ruoka ja juoma ovat aina olleet lähellä sydäntämme ja jatkammekin yrittäjinä tällä saralla", kertoo Peeter.

Hyvinkää on hyvä paikka aloittaa kauppiasura

Antti kertoo, että tuntuu aivan loistavalta aloittaa perinteikkäässä kaupassa perinteisellä pesäpallopaikkakunnalla. ”Asumme perheeni kanssa lähes Hyvinkään rajalla Pohjois-Tuusulassa, joten Hyvinkää talousalueena on tullut hyvinkin tutuksi.

Liikunnallinen Antti harrastaa aktiivisesti hiihtoa, pyöräilyä, jääkiekkoa sekä pesäpalloa. Salibandykaukalokin on tullut tutuksi lasten harrastusten myötä. "Urheilussa yhteisöllisyys on todella kantava voima ja erittäin mielelläni ideoisin paikkakunnan urheiluseurojen kanssa erilaisia tapahtumia tai yhteistyötä edesauttaakseni tärkeää nuoristyötä" kahden lapsen isä pohtii.

K-Supermarket Vieremän vahvuudet ovat erinomainen asiakaspalvelu ja monipuolisuus

”Erinomainen asiakaspalvelu, monipuoliset palvelut ja asiakaslähtöinen valikoima tulevat olemaan vahvuutemme”, avaa Antti liikeideaansa. ”Kuuntelemme ammattitaitoisen henkilökuntani kanssa tarkasti asiakkaiden toiveita, ja kehitämme yhdessä K-Supermarket Vieremästä vieläkin Tavallista parempaa ruokakauppaa. Sesongit tulevat myös näkymään vahvasti kaupassamme.”

Uusi kauppias Antti lupaa, että hänet löytää kaupan puolelta ja toivoo, että asiakkaat tulevat tutustumaan ja kertomaan ajatuksiaan, kuinka omaa kauppaa voi kehittää entistäkin paremmaksi. Kiitokset menevät nykyisille kauppiaille Peeter ja Leena Vahtralle, jotka ovat tehneet hienoa työtä Vieremässä.

Vastuullisuustyö on tärkeä osa kaupan arkea

K-Supermarket Vieremässä Antti henkilökuntansa kanssa panostaa aktiivisesti ruokahävikin vähennykseen. Lähi- ja pientuottajien tuotteita Antti haluaa lisää valikoimiin. ”Minulle on erittäin tärkeää, että työntekijät viihtyvät töissä ja kaupassamme on hyvä työilmapiiri!”

Antti on syntyisin Lapinlahdelta Pohjois-Savosta ja ensimmäinen työpaikka ruokakaupassa 13-vuotiaana aukesi äidin työpaikalta. Opiskelujen jälkeen Antti tuli töihin Keskoon ja työskenteli siellä 10 vuoden ajan K-ruokakauppojen kehitystyössä. Seuraavaksi hän siirtyi vastaamaan henkilöautomyynnistä yhteen Suomen suurimmista Volkswagen-liikkeistä. Kauppiasyrittäjyys houkutteli ja Antti hakeutui valmennukseen. Kauppiasvalmennukseen kuuluvan harjoittelun hän suoritti kolmessa erilaisessa kaupassa: Hyvinkäällä K-Market Hyvinkäänkylässä ja Hakalantorissa sekä K-Supermarket Nurmijärvessä. ”Kiitän kasvattajakauppiaita Tuija ja Petri Satamoa sekä Minna Astikaista henkilökuntineen kaikista opeista ja vinkeistä, joita olen saanut kauppiasvalmennusmatkallani.”

Antti Kallion perheeseen kuuluu vaimon lisäksi 11- ja 13-vuotiaat lapset sekä kaksi kissaa.

Takaisin ylös