Markus Haukkasalo on Neste K Suomenojan uusi kauppias

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.11.2021 Markus Haukkasalo aloittaa kauppiasuransa Espoon Neste K Suomenojan kauppiaana joulukuun alusta.

Markukselle Neste K Suomenoja on tuttu paikka. Hän on tullut armeijasta päästyään työskentelemään sinne keväällä 2010. ”Olen pitkään haaveillut kauppiasuran aloittamisesta ja onkin mukava päästä tuttuun paikkaan kauppiaaksi. Toki oman yrityksen perustaminen tuo elämään uutta jännitystä ja onkin mielenkiintoista nähdä, miten aseman arki lähtee rullaamaan, kun pääsen itse vetovastuuseen”, Markus kertoo.

Neste K Suomenojan upea kahvila-ravintolamaailma ja loistava autopesu

Markus on jo tarkkaan miettinyt asemansa liikeideaa. ”Meillä on kattava mukaan otettavien tuotteiden tarjonta, upea kahvila-ravintolamaailma lisättynä Subwayn tuotteilla ja tarjoamme myös loistavat autopesupalvelu”, hän listaa. Asiakkaat pääsevät myös osallistumaan ideointiin aseman kaupan tuotevalikoimista ja palveluista.  ”Neste K Suomenojalla panostetaan entistäkin enemmän asiakaspalvelun laatuun, paikan päällä tehtyjen sämpylöiden, Subway-tuotteiden ja autopesun osalta”, lupaa Markus.

Vastuullisuus on uudelle kauppiaalle tärkeä asia ja osa liikenneaseman arkea. ”Pienillä teoilla voimme vaikuttaa ruokahävikin määrään. Henkilökunnan hyvinvointi on myös tärkeä osa asemamme vastuullisuutta.” Mahdollinen syntyvä ruokahävikki lahjoitetaan paikalliselle seurakunnalle ja Markus tutkii mahdollisuutta ottaa lähitulevaisuudessa käyttöön ResQ Club-sovellus.

Markus on aloittanut Neste K Suomenojalla keväällä 2010 ja työskenteli siellä kuuden vuoden ajan, kunnes muutti vaimonsa kanssa Vaasaan vaimon opiskelujen ajaksi. Siellä hän oli töissä Neste K Sairaskodinkadulla ja palasi takaisin Suomenojalle 2017. Markus työskenteli myös Neste K Sipoonlahdessa neljä vuotta ja teki come backin Suomenojalle viime keväänä.

”Kiitokseni K-kauppias Jari Siltaniemelle mahdollisuudesta suorittaa kauppiaskoulutus hänen ohjauksessaan. Kiitokset menevät myös Vaasaan Atte ja Piia Hyrkäkselle puskemisesta kauppiaskoulutukseen”, Markus lähettää kiitoksiaan.

Markuksen perheeseen kuuluu vaimon lisäksi kaksi alle kouluikäistä lasta. Vapaa-aika kuluu hänellä lähinnä perheen kanssa touhutessa. Kuntoaan Markus ylläpitää käymällä kuntosalilla, jalkapallolla, golfaamalla ja lumilautailemalla. ”Harrastukset ovat jääneet hieman vähemmälle, kun perheen kuopus syntyi heinäkuussa”, hän tunnustaa.

Takaisin ylös