Henni Asikainen K-Market Kivistön kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.11.2021 Henni Asikainen aloittaa 23.1.2022 Vantaan K-Market Kivistön kauppiaana.

K-Market Kivistö on kokoaan suurempi ruokakauppa

”Länsivantaalaisena olen innoissani päästessäni kauppiaaksi Kivistön kasvavaan kaupunginosaan”, Henni kertoo. ”Ensimmäiseksi haluan tutustua henkilökuntaan, kaupan prosesseihin sekä asiakkaisiin. Puheliaana kauppiaana minua tullaan näkemään ja varsinkin kuulemaan myymälän puolella.”

Juri ja Sanna Karvinen ovat tehneet upeaa työtä K-Market Kivistössä, on hienoa päästä jatkamaan heidän jalanjäljissään”, kiittelee Henni.

”K-Market Kivistö on kokoaan suurempi alueen palveleva ruokakauppa. Valikoimatyö tulee jatkumaan aktiivisena palvellen alueen asiakkaiden monipuolia tarpeita unohtamatta ensiluokkaista asiakaspalvelua”, Henni lupaa. ”Vastuullisuus näkyy kaupassamme hävikin hyvänä hallintana, syömäkelpoisen hävikin lahjoittamisena hyväntekeväisyyteen, energiatehokkuutena sekä kierrättämällä kaiken kierrätyskelpoisen.”

Henni on työskennellyt ennen kauppiasuraa kiinteistöalalla erilaisissa tehtävissä kymmenen vuoden ajan. Kauppiasvalmennuksen hän suoritti K-Market Tikkurissa ja DIXI:ssä. Viimeiset kolme vuotta Henni toimi K-Market Suvelan kauppiaana.

”Vapaa-aikaa vietän pitkälti kotona sekä tyttärieni jalkapalloharrastuksen parissa. Tarkoituksena on jatkaa myös itsepuolustusharrastusta tulevaisuudessa”, kertoo Henni.

Takaisin ylös