Antti-Jussi ja Jenni Toivonen K-Rauta Rovaniemen kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.11.2021 Rovaniemen K-Rauta saa uudet kauppiaat 4. marraskuuta, kun Antti-Jussi ja Jenni Toivonen ottavat yrittäjävastuun myymälästä. Nyt alkavassa kauppiasurassa heitä kiehtoo ajatus rakentaa monipuolinen, palveleva ja laadukas rautakauppa, joka vastaa niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaiden tarpeisiin.

Rovaniemelle Toivosen kauppiaspariskunta siirtyy Kempeleestä ja Kalajoelta, jossa he ovat työskennelleet K-Rauta Ojan Raudassa. Antti-Jussi Toivonen on viimeksi toiminut myymäläjohtajana. Yrittäjyyteen on hyvät lähtökohdat, koska molemmilla on pitkä kokemus rautakaupasta.

”Ensikosketuksen rautakauppaan sain 17-vuotiaana Oulussa Välivainion K-Raudassa, johon menin työharjoitteluun. Se sujui niin hyvin, että sain myös kesätyön samasta paikasta”, Antti-Jussi Toivonen kertoo taustastaan. Kesätöitä seurasi vakituinen työ Rautia Kempeleessä, jossa kokemusta karttui eri tehtävissä kymmenen vuoden ajan. Matka jatkui Rautia Leville myymäläpäälliköksi ja edelleen Lakkapään palvelukseen, josta hän siirtyi Ojan Rautaan. Jenni Toivonen on koulutukseltaan lähihoitaja, mutta hänelläkin on jo kahdeksan vuoden kokemus erilaisista rautakaupan tehtävistä.

”Nyt pääsen hyödyntämään oppimiani taitoja omassa kaupassamme, josta haluamme rakentaa monipuolisen ja palvelevan rautakaupan” Antti-Jussi Toivonen sanoo. K-Rauta Rovaniemi työllistää noin 30 henkilöä.

Inspiraatiota ja sujuvuutta työmaiden arkeen

Kauppiaspariskunnan tavoitteena on myymälä, joka on kuluttaja-asiakkaille inspiroiva ja jossa asiointi on sujuvaa. ”Tulemme panostamaan kaikille osastoille, ja erityisesti puutarha-, sisustus- ja rakennustarvikkeisiin.” Yritysasiakkaille he lupaavat kasvattaa ja laajentaa valikoimia. ”Tällä tavoin saamme parannettua toimitusvarmuutta ja autamme lisäämään työmaiden sujuvuutta.”

”Aloitamme myymälän uudelleenjärjestelyn ja valikoiman tarkastelun. Otamme mielellämme vastaan asiakkaiden toiveita, minkälaisia tuotteita ja palveluita he haluaisivat myymälästämme saada”, kauppiaat sanovat sekä toivottavat nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi.

Omiksi suosikeikseen K-Raudan suomalaisten tuotteiden valikoimista Toivoset nostavat Cello-ulkoporeammeet ja -kylpytynnyrit. ”Niillä saadaan luotua kotiin arjen luksusta”. 

Antti-Jussi ja Jenni Toivosen perheeseen kuuluu kolme poikaa, joiden jääkiekkoharrastuksen parissa perheen vapaa-aika tällä hetkellä kuluu.  Kun vapaata on enemmän, se vietetään mieluusti mökillä Uudessakaupungissa. Yhteisiä harrastuksia ovat myös pitkät kävelylenkit, ulkoilu ja kuntosali.

Lisätietoja: K-kauppias Antti-Jussi Toivonen, puh. 040 585 5231, antti-jussi.toivonen@k-rauta.fi

Takaisin ylös