Aleksi Manninen K-Market Pulkkilan kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 15.11.2021 Aleksi Manninen aloittaa kauppiasuransa 12.12.2021 K-Market Pulkkilassa.

Aleksin pitkäaikainen kauppiashaave toteutuu Pulkkilassa

”Tuntuu mukavalta päästä aloittamaan kauppiasura juuri Pulkkilassa!”, Aleksi iloitsee. ”Kauppiasura on ollut pitkäaikainen haaveeni ja nyt se on toteutumassa vauhdikkaasti hyppäämällä suoraan joulukauppaan. Kaupalla on pitkät perinteet ja mahtava päästä jatkamaan Ninan ja Janin työtä yhdessä mahtavan henkilökunnan kanssa.” 

”Ensin tutustun paikkakuntaan, asiakkaisiin ja henkilökuntaani”, avaa Aleksi suunnitelmiaan. ” Asiakkaiden sekä henkilökunnan viihtyvyys kaupassa on minulle todella tärkeä asia, yhdessä luomme hyvää fiilistä, unohtamatta pientä pilkettä silmäkulmassa.”

”Tulen näkymään vahvasti kaupan arjessa ja toivonkin, että asiakkaat tulevat juttusille hyvin matalalla kynnyksellä. Kuuntelemme tarkasti, minkälaisia tuotetoiveita sekä palveluita paikkakunnan asiakkaat odottavat oman kylän kaupalta. Suunnittelemme tulevaisuutta yhdessä henkilökuntamme kanssa. Nähdään kaupalla!”, Aleksi toivottaa tervetulleeksi tutustumaan.

K-ruokakauppoja kehitetään asiakastoiveiden ja datan perusteella parhaan asiakaskokemuksen saavuttamiseksi.

Vastuullisuustoimet kuuluvat K-Market Pulkkilan kaupan normaaliin arkeen. ”Vastuullisuus on tärkeä ja laaja kokonaisuus. Haluan muun muassa olla vastuullinen työnantaja ja toimija paikkakunnalla”, Aleksi kertoo.

Aleksi tulee Pulkkilaan puolisonsa Anniina Seppäsen kanssa. Anniina tulee puolisonsa rinnalle kaupan työhön. Molemmat ovat kotoisin Suomussalmelta.

Aleksi kertoo työskennelleensä koko työuransa kaupan alalla. ”Polte kaupan alaan lähti kesätöistä Kuhmon K-Supermarketissa.” Opiskelujen ohella Aleksi on työskennellyt K-ruokakaupoissa Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Viimeiset seitsemän vuotta hän on työskennellyt myymälävastaavana K-Supermarket Pudasjärvellä, missä hän suoritti myös kauppiasvalmennuksen. Anniinan tausta on vakuutusalalta mutta hän on myös työskennellyt useamman vuoden kaupan alalla.

Aleksi kertoo, että vapaa-aikansa hän viettää mielellään ystävien ja perheen seurassa. ”Harrastan metsästystä, kalastusta ja moottorikelkkailua. Kiireisen arjen keskellä pyrin harrastamaan myös monipuolisesti liikuntaa.”

K-ryhmällä on Pohjois-Pohjanmaalla yhteensä 110 kpl K-kauppaa ja se työllistää yhteensä noin 2200 henkilöä. Maakunnassa on 54 K-Marketia.
 

Takaisin ylös