Tanja Ilmakangas Hämeenlinnan K-Market Käikälän kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 19.10.2021 Tanja Ilmakangas aloittaa kauppiasuransa Hämeenlinna K-Market Käikälässä joulukuun alussa.

Käitsyn sydämessä hevi ja leipä ovat kaupan silmäteriä

Tanja kertoo, että on mukava päästä aloittamaan kauppiasura tutussa ympäristössä ja uudistetussa kaupassa ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa.

”Nykyinen kauppias Jani Kesti on luonut hienosti kaupasta ”Käitsyn sydäntä”, ja on mahtava päästä jatkamaan sitä työtä. Asiakkaita kuuntelemme tarkasti ja toiveet  toteutamme aina heitä kuunnellen. ”Toivonkin, että asiakkaat tulevat rohkeasti mukaan luomaan kaupasta ja sen valikoimasta juuri heidän näköistään. Käitsyn sydämessä panostamme erityisesti tuorepuolen osastoihin jossa hevi- sekä leipäosastot tulevat olemaan kaupan silmäteriä.”

Kaupan vastuullisuustyöstä Tanja kertoo, että se näkyy päivittäisessä toiminnassa. Ruokahävikin kanssa tehdään yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. ”Haluan myös luoda turvallisen ja viihtyisän työympäristön henkilökunnalle ja tuoda valikoimaan mahdollisimman paljon lähellä tuotettua ruokaa”, uusi kauppias listaa.  ”Kaupan laitteistot onkin vastikään uusittu ja vaihdettu nykyaikaisiin ja energiatehokkaisiin laitteisiin”, Tanja iloitsee.

Tanja on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut kaupan alan ammattilainen. ”Osaamista ja ammattitaitoa olen kartuttanut yli 10 vuoden ajan erilaisissa kaupan tehtävissä K-ruokakaupoissa ja siinä sivussa kouluttanut itseäni.”  Kaupan työhön hän on saanut ensikosketuksen 2008 Raahen K-Citymarketissa, mistä seudulta hän on kotoisin. Tanja on suorittanut K-ryhmän kauppiasvalmennuksen ja valmennukseen kuuluva kauppaharjoittelu oli Hämeenlinnan K-Market Visamäessä: ”Suuret kiitokset kasvattajakauppiailleni Kimmo ja Mira Itäaholle!”

Tanjan perheeseen kuuluu ranskanbulldoggipoika Gleebu. Vapaa-aikaa hän viettää ystävien ja perheen kanssa. Liikunta on myös Tanjalle tärkeää ja Gleebun kanssa tulee tutuiksi lenkkipolut. Kuntosali ja hiihto niin kesällä kuin talvellakin kuuluvat uuden kauppiaan kunnon ylläpitämiseen.

Takaisin ylös