K-Rauta Alavuden kauppiaaksi Henrik Karjula

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.10.2021 Henrik Karjula on aloittanut K-Rauta Alavuden kauppiaana 23.10. Kauppiasuransa nyt aloittava Karjula lupaa henkilökuntansa kanssa tarjota asiakkaille inspiraatiota sekä tuoreinta tietoa rakentamisesta ja remontoimisesta.

Alavudelle Henrik Karjula siirtyy Nokian K-Raudasta, jossa hän teki kauppiasharjoittelunsa. Työuransa yrittäjäperheen poika aloitti kukkalähettinä vanhempien kukkakaupassa, jossa hän vei kukkalähetyksiä potkulaudalla Oulun yliopistollisen sairaalan eri osastoille. ”Tuosta ajasta olen oppinut kohtaamaan erilaisia ihmisiä”, Karjula kertoo. Myöhemmin hän oli töissä vanhempiensa LVIS-yrityksessä ja rakennusalan yrityksessä kehitystehtävissä.

Kauppiasurassa Karjula pitää kiehtovana yrittäjyyttä Suomen johtavassa rautakauppaketjussa. Yrittäjä voi keskittyä olennaiseen eli palvelemaan asiakkaita, kun taustalla on monenlaisia ammattilaisia ja tukitoimintoja kauppiaille.

”Haluan antaa sekä kuluttaja- että yritysasiakkaillemme parhaimman asiakaskokemuksen ja yllättää heidät positiivisesti. Toinen tärkeä tehtäväni on antaa jokaiselle työntekijälle turvallinen ja mieluinen työpaikka, jossa hänelle annetaan arvoa”, uusi kauppias sanoo.

Inspiraatiota sekä uusinta tietoa rakentamisesta ja remontoinnista

Henrik Karjula on ylpeä henkilökunnastaan. K-Rauta Alavudella työskentelevät Suomen tyytyväisimmät K-Raudan työntekijät. ”Kun työntekijät viihtyvät työssään, se näkyy myös ulospäin. Aion korostaa kehittymistä ja asiakaspalvelua. Asiakkaille se näkyy niin, että asiakas saa meiltä inspiraatiota ja tuoreinta tietoa rakentamisesta ja remontoimisesta”, Henrik Karjula kertoo.

Uudella kauppiaalla on myös suunnitelmia, miten myymälää ja palveluja kehitetään. ”Haluamme tuoda myymälään uusimpia trendejä ja helposti ostettavia palveluja niin kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin. Näin voimme palvella asiakkaita vielä nykyistäkin paremmin.”

Kauppias henkilökuntineen lupaa, että he tekevät parhaansa, jotta sekä kodin kunnostamisen ensikertalaiset että ammattilaiset onnistuisivat omassa projektissaan ja kaupassa olisi aina kiva käydä. ”Toivotamme niin nykyiset kuin uudetkin asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi myymäläämme!”

Omiksi suosikeikseen K-Raudan suomalaisten tuotteiden valikoimasta kauppias valitsee maalit ja Cello-poreammeet.

Henrik Karjulan vaimo Patricia on tällä hetkellä töissä muualla, mutta ajatus on, että hänkin tulee myöhemmin kauppaan töihin. Perheeseen kuuluu myös Oscar-niminen koira.  Henrik Karjula harrastaa  pihan hoitoa ja golfia. Yhdessä koko perhe nauttii kotimaan matkailusta asuntovaunun kanssa.

Lisätietoja: K-kauppias Henrik Karjula, puh. 044 300 0300, henrik.karjula@k-rauta.fi

Takaisin ylös