Saara ja Antti Pulkkinen Polvijärven K-Market Nuotan kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.4.2021 Saara ja Antti Pulkkinen aloittavat kauppiasuransa Polvijärven K-Market Nuotassa 3.5.

Saara ja Antti aloittavat innostuneina kauppiasuransa Polvijärvellä: ”Tuntuu aivan mahtavalta! Sami ja Jonna Vartiainen ovat tehneet hyvää työtä kaupan eteen ja siitä meidän on hyvä jatkaa kehittämistä.”

”Tarjoamme asiakkaillemme toiveita ja tarpeita vastaavia tuotteita ja palveluita. Tarkoituksena on olla mukana kylän toiminnassa myös kaupan ulkopuolellakin. Haluamme että Nuotta tunnetaan jatkossakin hyvästä asiakaspalvelusta, sekä siitä, että sieltä saa kaiken tarvittavan nopeasti ja helposti”, lupaavat Saara ja Antti.

Vastuullisuustyö kuuluu K-Market Nuotan kaupan arkeen. Ruokahävikkiä minimoidaan kaikin tavoin ja sopivat tuotteet lahjoitetaan ruoka-apuun. Lähialueen tuottajien tuotteita suositaan valikoimissa. Nuotassa panostetaan myös työnteon ja asioinnin turvallisuuteen.

Saara ja Antti ovat taustaltaan kaupan alan ammattilaisia. Saara on työskennellyt aikaisemmin S-ryhmässä, ja K-ryhmän kauppiasvalmennukseen kuuluvan harjoittelun hän on tehnyt Timosilla Joensuun K-Market Suvantokadulla ja Hammaslahdessa. Antti on työskennellyt koko työuransa S-ryhmässä. Suurin osa 17 vuoden työrupeamasta on kulunut Joensuun Prisman päivittäistavaraosastolla ja viimeisimpänä S-Market Tohmajärven marketpäällikkönä.

Pulkkisten perheeseen kuuluvat 4-vuotiaat kaksospojat Otto ja Oiva, sekä kaksi koiraa. ”Vapaa-aika kuluu molemmilla frisbeegolfin merkeissä ja mieluinen harrastus on myös retkeily perheen kesken”, kertovat Saara ja Antti.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso.  www.k-market.com

Takaisin ylös