Harri ja Anu Vesterinen K-Supermarket Myllypuron kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.3.2021 Harri ja Anu Vesterinen aloittavat kauppiasuransa 11.4. Helsingissä K-Supermarket Myllypurossa.

K-Supermarket Myllypurossa on ystävällinen ja kodikas ilmapiiri

Uudet kauppiaat odottavat innostuneena kauppiasuran aloitusta Myllypurossa: ” Kaupalla on tehty hyvää työtä edellisen kauppiaan, Mika Somervaaran sekä kaupan henkilökunnan toimesta ja kauppa on kehittynyt positiiviseen suuntaan. Kaupassa on mukava ja ystävällinen ilmapiiri ja se tuntuu oikein kodikkaalta. Otamme luottavaisin mielin haasteen vastaan sekä haluamme jatkaa kaupan kehittämistä tavoitteena parantaa asiakastyytyväisyyttä entisestään.”

Myllypurolaisten oma tavallista parempi ruokakauppa

”Haluamme olla jatkuvasti kehittyvä myllypurolaisten oma ja palvelevampi tavallista parempi ruokakauppa”, linjaavat Vesteriset. ” Asiakkaat voivat itse vaikuttaa kaupan toimintaan, valikoimiin ja palveluihin. Tavoitteena on luoda ruokakauppa, joka vastaa muita paremmin alueen asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin.”

”Tuomme kiireiseen arkeen enemmän helposti ja nopeasti tarjolle saatavia, laadukkaista raaka-aineista valmistettuja tuotteita. Vapaa-aikaan ja juhlaan vastaavasti enemmän inspiroivaa ja jotain vähän parempaa”, Harri ja Anu kertovat suunnitelmistaan. ”K-Supermarket Myllypuron palveleva ja erilaisiin tilanteisiin räätälöitävä Herkkutori-palvelulinjasto antaa loistavat valmiudet toteuttaa ihan kaikenlaisia ideoita kaupassa.”

Vastuullisuustyö on kaupan arkea

Suurin osa ruokakaupan materiaaleista pystytään kierrättämään ja varsinaista sekajätettä syntyy enää vähissä määrin. Hävikkiruokaa pystytään hyödyntämään eri tavoin ja käyttökelpoinen osa hävikistä lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. ”Suhtaudumme myös erittäin positiivisesti kaikenlaiseen toimintaan, jolla pyritään yhteiseen hyvään”, Harri ja Anu sanovat. Turvallisen asioinnin ja työnteon varmistaminen on myös erittäin tärkeää ja tätä päivää.

Idea ruokakauppiuudesta jo opiskeluaikoina

Harri kertoo saaneensa idean kauppiuudesta työskennellessään kaupassa opiskelujen ohella. Valmistuttuaan hän on työskennellyt myyntitehtävissä IT-ohjelmisto- ja palvelualalla, joista viimeisimmät vuodet yrittäjänä. ”Pari vuotta sitten minulle avautui mahdollisuus tehdä uusia valintoja työurani suhteen, jolloin päätin toteuttaa haaveeni omasta ruokakaupasta ja hakeuduin kauppiasvalmennukseen”, Harri kertoo. ”Kiitokseni kasvattajakauppiailleni K-Market Kivistön Juri ja Sanna Karviselle sekä K-Supermarket Torpparinmäen kauppiaille Hannu ja Mimmi Lehtiselle sekä heidän henkilökunnilleen ja asiakkailleen”, lähettää Harri kiitoksensa kasvattajakauppiailleen.

Anu on työskennellyt 15 vuotta terveydenhoitajana ja tulee vanhempainlomansa jälkeen mukaan kaupan toimintaan.

Vesteristen uusioperheeseen kuuluu neljä lasta, 14, 12 ja 10 vuotta sekä 4 kuukauden ikäinen vauva. He harrastavat kalastusta, moottoripyöräilyä ja mökkeilyä. Harri hiihtää ja Anu juoksee.

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan! K-Supermarket-ketjuun kuuluu yli 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi

Takaisin ylös