Puistolan K-Marketin kauppiaaksi Jonne Kiviharju

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.2.2021 Jonne Kiviharju aloittaa kauppiasuransa Puistolan K-Market Puistorissa 7.3.

Puistorissa on aito kyläkauppafiilis

”Tuntuu upealta päästä vihdoin aloittamaan K-kauppiasura ja nimenomaan Puistolassa!”, hehkuttaa Jonne. ”Täällä on aito kyläkauppafiilis läsnä ja kauppa on hyvin hoidettu edellisten kauppiaiden Antin ja Kristan toimesta. Odotan kovasti, että pääsen tutustumaan asiakkaisiini ja henkilökuntaani.”

K-Market Puistorin liikeidea koostuu erinomaisesta palvelusta ja neljän ässän periaatteesta: sydämellinen, sujuva, selkeä ja siisti. ”Haluamme olla Puistolan oma kyläkauppa, josta löytyvät laadukkaat ruokatarpeet niin arkeen kuin juhlaan. Sesongit tulevat näkymään asiakkaillemme ja pääpaino tulee olemaan vahvasti ruokaisuudessa. K-Market Puistorin pitää olla oikeasti vaihtoehto, kun mietitään, mistä lähdetään hakemaan ruokaostokset vaivattomasti”, Jonne avaa suunnitelmiaan.

”Tulemme olemaan henkilökuntamme kanssa aidosti läsnä ja kannustamme asiakkaitamme kertomaan rohkeasti ajatuksia, toiveita ja ideoita kauppaan liittyen.”

K-Market Puistorin valikoimissa korostuvat kotimaiset tuotteet ja yhteistyö lähituottajien kanssa. ”Tulen myös panostamaan henkilökunnan työhyvinvointiin ja uskon sen näkyvän myös asiakkaille asti.”

Jonne on työskennellyt kaupan alalla yläkouluikäisestä saakka. ”Työurani alkoi K-Supermarket Hakunilassa koulun ohella ja olen työskennellyt pääkaupunkiseudulla useissa eri K-ruokakaupoissa. Viimeiset viisi vuotta olen työskennellyt K-Market Siltamäessä ja K-Market Suutarilassa.” Jonne haluaa lähettää kiitoksensa kasvattajakauppiailleen Eero Pyylle ja Niina Luotamolle henkilökuntineen: ”On ollut ilo työskennellä kanssanne!”

Jonne Kiviharjun perheeseen kuuluu puoliso Natalia, joka jatkaa oman alansa töissä toistaiseksi. ”Häntä tullaan näkemään myös kaupalla”, lupaa Jonne. Vauhdikkaasta arjesta vastaavat pojat Josef 3 vuotta ja Laro 13 vuotta sekä Rambo-kissa.

”Vapaa-aikani vietän perheeni kanssa. Liikumme monipuolisesti ja kokkailemme yhdessä lähes joka päivä, se on tärkeä osa arkeamme. Itse käyn myös kuntosalilla ja juoksentelen metsissä”, kertoo Jonne.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi
 

Takaisin ylös