Saara Eilola K-Market Rautatientorin kauppiaaksi Turussa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.1.2021 Saara Eilola aloittaa kauppiasuransa K-Market Rautatientorilla Turussa 1.3.2021.

Saara luonnehtii ensimmäistä kauppaansa mielenkiintoiseksi:” Se on juuri sellainen kauppa, jollaista olen toivonut ensimmäiseksi kauppapaikakseni.” Hän on työskennellyt nykyisten kauppiaiden Marko ja Kaisa Mondolinin palveluksessa ja Saara tuntee heidän tapansa työskennellä ja hoitaa kauppaa. ”Lähden luottavaisin mielin jatkamaan heidän työtään. On ihanaa päästä aloittamaan kauppiasura Turussa, minne olen kotiutunut hyvin vuosien aikana”, Saara iloitsee.

Turun nopeimmin palveleva lähikauppa

K-Market Rautatientorin suhteen Saaralla on selvät kuviot: ”Aion tehdä kaupastani Turun nopeimmin palvelevan lähikaupan. Lisäksi panostan hyvään take away-valikoimaan. Keskusta-alueella pitää olla hereillä erilaisten ruokatrendien suhteen. Esimerkiksi uusia vegaanisia tuotteita on tullut paljon eri tuoteryhmiin.”

Saara lähtee kehittämään valikoimia asiakkaat edellä. ”Kerään asiakkailtani palautteita ja toiveita. Tulen myös huomioimaan valikoimissamme paljon paikallisia tuotteita, luomua ja reilun kaupan tuotteita.”

Vastuullisuus ja turvallinen asiointi sekä työskentely on uudelle kauppiaalle tärkeä osa kaupan arkea. ”Henkilökunnan hyvinvointi on minulle todella tärkeää. Olen työskennellyt monessa kaupassa ja huomannut, että hyvä työilmapiiri heijastuu positiivisesti asiakkaille.”

Saaran työuraan on mahtunut yhdeksässä eri K-ruokakaupassa työskentelyä. ”Kokemuspohjani on monipuolinen ja olen päässyt tekemään lähes kaikkea, mitä ruokakaupassa voi tehdä”, Saara kertoo. Kauppiasvalmennukseen kuuluvan kauppaharjoittelun hän on suorittanut K-Market Runoksessa Juha Kuuselan opissa. Rautatientorille hän tulee Turun Kupittaan K-Citymarketista.

Saara kertoo, että vapaa-aika menee kahden pienen lapsen kanssa touhuten. ”4-vuotiaan Pinjan kanssa ollaan innostuttu leipomisesta ja 2-vuotias Ukko on kovasti mukana auttamassa.”

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. 

Takaisin ylös