Susanna Kallioinen ja Ari Sihvonen tulevat K-Supermarket Ivalon kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 24.9.2020 Susanna Kallioinen ja Ari Sihvonen aloittavat marraskuun alusta K-Supermarket Ivalon kauppiaina.

Nykyiset kauppiaat Kari Lohiniva ja Päivi Nuorgam jäävät vapaalle yli 40 vuoden K-uran jälkeen. He kiittävät asiakkaitaan ja henkilökuntaansa vuosien yhteistyöstä. ”Ryhdymme nyt nauttimaan vapaasta ja pääsemme muun muassa metsänhoitotöihin.”

Kauppa toteuttaa uusien kauppiaiden unelman

”K-Supermarket Ivalo on kauppapaikkana meidän unelma. Muutama vuosi sitten uusittu kauppakiinteistö ja hyvässä kunnossa oleva kauppa, jota pääsemme vielä kehittämään näköiseksemme”, iloitsevat Susanna ja Ari.

”Kaupan asiakastyytyväisyys on jo nyt erittäin hyvällä tasolla ja haluamme jatkaa sen kehittämistä”, Susanna ja Ari kertovat suunnitelmistaan. ”Suuressa roolissa ovat asiakastoiveiden täyttäminen, valikoiman räätälöinti ja laajentaminen mm. kaupassa tehtävien tuotteiden lisäyksellä.”

Susanna ja Ari ryhtyvät panostamaan verkkokauppaan ja kotiinkuljetukseen. ”Näillä pystymme palvelemaan myös Saariselän alueen matkailijoita.”

Henkilökunnan hyvinvointi on kauppiaille tärkeää heidän oman arvomaailmansa pohjalta. ”Kauppiaina meidän on tehtävänä luoda henkilökunnallemme parhaat mahdolliset olosuhteet työssä onnistumiseen. Työkaverin kiitos ja kannustus jalkautetaan jokapäiväiseen työhön mukaan.”

Nuorten työllistyminen ja syrjäytymisen ehkäiseminen on lähellä Susannan ja Arin sydäntä. ”Osallistumme aktiivisesti paikkakunnan oppilaitosten ja TE-palveluiden kanssa nuorten työllistymisen kehittämiseen tarjoamalla työharjoittelu- ja kesätyöpaikkoja”, he lupaavat.

Susannalla on jo pitkä työura K-ryhmässä, viimeisin työpaikka oli K-Supermarket Levissä. Hän on aiemmin työskennellyt kuljetusalalla ja S-ryhmässä esimiestehtävissä. Arilla on työuraa kuljetusalalla sekä työntekijänä että yrittäjänä.

Susannan ja Arin perheeseen kuuluu Ukko-koira, jonka kanssa harrastetaan ulkoilua ja luonnossa liikkumista. ”Muutamme Kittilästä Ivaloon tällä kolmen kokoonpanolla.”

 

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan ja laajentamaan ruokareviiriään! K-Supermarket-ketjuun kuuluu lähes 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi

Takaisin ylös