Mirva Kurki luotsaamaan K-Market Lamminpäätä ja uutta K-Market Haukiluomaa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.9.2020 Mirva Kurjen kauppiasura alkaa, kun hän ottaa tamperelaisen K-Market Lamminpään vetovastuun lokakuun alusta. Hänelle tulee myös uusi K-Market Haukiluoma Tampereelta, joka avautuu alkuvuodesta.

Tuttu kauppa mutta tunteet pinnassa

Mirva on työskennellyt ja tehnyt kauppiaskoulutukseen kuuluvaa harjoittelua juuri K-Market Lamminpäässä. Hän tunnustaa, että olo on tunteikas mutta luottavainen. ”Olen ehtinyt tutustua henkilökuntaan ja asiakkaisiin tämän vuoden aikana työskennellessäni juuri tässä kaupassa. Pienen kaupan etuna on, että asiakkaat ja henkilökunta tuntevat hyvin toisensa. Olemme sanan parhaassa merkityksessä ”Oman kylän kauppa” ja vaivaton kaupassa käynti kompakteissa tiloissamme on iso plussa”, kertoo Mirva hyvillään. 

Asiakas, olet tärkeä!

Ykkösjuttumme on: ”Asiakas ensin, olet meille tärkeä! –ajattelu. Panostamme siihen, että entistäkin enemmän toteutamme asiakkaiden toiveita ja yllätämme asiakkaamme kokeilemalla rohkeasti uusia tuotteita”, Mirva avaa suunnitelmiaan. Pienen kaupan etuna on asioinnin nopeus. ”Varmistamme, että vilkkaan kadun varrella asiakkaat saavat helposti ja nopeasti tarvitsemansa tuotteet ja pääsevät jatkamaan hyvillä mielin päiväänsä.”

Vastuullisuus on normaali osa K-Market Lamminpään arkea

”Suosimme suomalaista sekä lähialueen tuotteita. Ruokahävikkiä tulee jo nyt hyvin vähän, mutta sekin vähä, mikä tulee, lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Sosiaalista vastuullisuutta kehitän ylläpitämällä henkilöstön hyvinvointia ja lähialueen yhteiskunnallista sosiaalista vastuullisuutta lisään tarjoamalla nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään ja työllistää heitä mahdollisuuksia mukaan” listaa kauppias-Mirva.

K-Market Haukiluoma avautuu alkuvuodesta

Mirva Kurki tulee kauppiaaksi myös alkuvuodesta 2021 Tyvikadulle avautuvaan K-Market Haukiluomaan. Henkilökunnan rekrytointi aloitetaan lokakuun loppupuolella ja kaupan ammattilaisia sinne tarvitaan seitsemän henkilöä.

Mirvan on ennen kauppiaskoulutusta työskennellyt Kultajousella aluepäällikkönä, siellä ovat uusien myymälöiden avaukset, henkilöstöasiat ja tuloksellinen myyntityö tulleet tutuiksi. Hänellä on myös aikaisemmin ollut oma yritys, joka 12 vuoden tauon jälkeen on herätetty henkiin. ”Rinnassa palaa yrittäjän sydän”, toteaa Mirva. Hän esittää kiitoksensa K-ryhmän ruokakauppiasvalmennukselle: ”Arvostan suuresti saamaani koulutusta ja erityiskiitokset kasvattajakauppiaalleni Pasi Pihlavalle, jolta olen saanut kultaakin kalliimmat neuvot ja opit harjoitteluni aikana.”

Mirvan perheeseen kuuluu aviopuoliso, joka jatkaa omassa ammatissaan Valmetilla ja teini-ikäiset tyttäret. ”Todennäköisesti kaikkia heitä tullaan näkemään kauppojeni hyllyjen välissä auttamassa.” Mirvan harrastukset vaativat sitkeyttä. Hän golffaa ja juoksee maratoneja. Hän kertoo jatkavansa edelleenkin näitä harrastuksiaan mutta arvelee niiden lyhenevän puolikkaisiin kierroksiin.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös