K-Supermarket Eväskellarin kauppiaiksi Sami ja Linda Riikola

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.7.2020 Savonlinnan K-Supermarket Eväskellarin kauppiaina aloittavat 1.9. Sami ja Linda Riikola.

Yhteinen haave yrittäjänurasta toteutuu Eväskellarissa

Sami ja Linda odottavat jo kovasti Savonlinnaan ja Kellarpellon alueelle muuttoa. ”Yrittäjänä ja kauppiaana toimiminen on ollut meidän yhteinen haaveemme jo pitkään ja Pirkanpäivänä se toteutuu”, iloitsevat Sami ja Linda. ”Eväskellarissa asiat ovat hyvässä kunnossa ja lähdemme kehittämään kauppaa yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa. Kiitoksemme Esa ja Sari Kettuselle hyvin hoidetusta kaupasta, tästä on meidän hyvä jatkaa Eväskellarin tarinaa.”

Asiakkaan on tunnettava itsensä tärkeäksi Eväskellariin tullessaan

”Haluamme luoda Eväskellariin kulttuurin, jossa asiakas tuntee olevansa tärkeä kauppaan tullessaan. Asiakkaidemme kuunteleminen ja palautteisiin reagoiminen on meille erityisen tärkeää. Tulemme olemaan ajan hermolla ja tarjoamme asiakkaillemme aina jotain uutta”, kertovat Riikolat suunnitelmistaan. ”Asiakkaamme saavat vain laadukkaita ja asianmukaisesti tuotettuja tuotteita.”

”Työntekijät ovat meille tärkeitä ja haluamme tarjota heille turvallisen työpaikan, jossa voi kehittyä ammatissaan. Innostunut ja osaava henkilökunta takaa sen, että kaupassamme on mukava asioida ja saa kaiken yhdellä ostosreissulla niin arkeen kuin juhlaan.”

Sami on päivittäistavarakaupan ammattilainen. Hän on työskennellyt S-ryhmässä useassa eri osuuskaupassa esimiestehtävissä viimeisen kymmenen vuoden ajan. Linda on taloushallinnon taitaja, hän tulee kauppiaaksi palkanlaskijan tehtävistä, joissa hän on työskennellyt viisi vuotta.

Kotoilevat Riikolat

Sami ja Linda kertovat, että koti, ruoka ja perhe ovat heille tärkeitä asioita. Perheeseen kuuluu Zara-koira, joka huolehtii, että ulkoiltua tulee joka päivä luonnossa. ”Kellarpellon alueen koirapuisto tarjoaakin myös Zaralle mukavan paikan ulkoilemiseen. Harrastamme yhdessä kesäisin pyöräilyä ja odotamme, että pääsemme kiertämään Savonlinnan hienoja järvimaisemia.”

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan ja laajentamaan ruokareviiriään! K-Supermarket-ketjuun kuuluu lähes 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi

Takaisin ylös