Kotkan K-Market Erkinkulmaan kauppiaiksi Hanna Käppi-Kuisma ja Juho Kuisma

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 8.3.2024 Hanna Käppi-Kuisma ja Juho Kuisma aloittavat Kotkassa K-Market Erkinkulman kauppiaina 1.5.

Lempiäisen perhe on tehnyt kauppaa Kotkassa jo 71 vuotta ja niistä Ristinkalliolla 35. Eero ja Sanna Lempiäiselle kauppiasuraa on kertynyt puolestaan 24 vuotta. ”Kiitokset henkilökunnallemme, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille näistä vuosista. Toivotamme onnea Hannalle ja Juholle heidän aloittaessaan työnsä Erkinkulmassa”, Lempiäiset lähettävät terveisensä.

Kotkaan Hanna ja Juho tulevat Vesilahden K-Marketista. ”On hienoa päästä aloittamaan juuri tässä kaupassa ja tutustumaan meille täysin uuteen paikkakuntaan muutenkin”, vakuuttavat uudet kauppiaat. ”Meillä on isot saappaat täytettävänä Eero Lempiäisen ja hänen sukunsa jälkeen, mutta olemme oikein positiivisella mielellä.”

”Tulemme tarjoamaan asiakkaille kaiken heidän tarvitsemansa”, lupaavat Hanna ja Juho. ”Haluamme tehdä töitä sen eteen, että omasta lähikaupasta saa kaiken tarvitsemansa. Toteutamme asiakkaidemme näköistä Oman kylän kauppaa, joten toivomme asiakkaiden kertovan meille, mitä he toivovat ja haluavat kaupaltaan.”

K-Market Erkinkulma on myös herkkukauppa ja halpa kauppa. ”Tulemme tarjoamaan ja lisäämään edullisia tuotteita valikoimiin. Tuomme myös eräkaupalla yllätyksiä asiakkaillemme.” K-Market Erkinkulmaan suunnitellaan K-Ruoan verkkokaupan palveluita.

”On hienoa olla osa maailman vastuullisinta ruokakauppaa. Haluamme toimia uusimpien mahdollisuuksien mukaan jätehuollossa, hyödyntää uusinta tietoa hävikin hallinnassa sekä toimia vastuullisena työantajana ja yrittäjänä”, listaavat Hanna ja Juho. ”Meille tärkeää on yhteisöllisyys ja ystävällisyys, toivomme tuovamme sitä mukanamme.”

Hanna tunnustaa, että hänellä on ollut K-leima otsassa jo kesätöistä asti. ”Olen työskennellyt useissa kaupoissa monenlaisissa työtehtävissä.” K-kauppiasura on Hannalla ja Juholla alkanut vuonna 2015. Tie on kulkenut Lohjan, Forssan ja Vesilahden kautta nyt Kotkaan.

Hannan ja Juhon perheeseen kuuluu kaksi lasta, 1,5- ja 4-vuotiaat, sekä karvaiselta puolelta koira ja hevonen. ”Lapset huolehtivat pääosin siitä, että vapaa-aika kuluu vauhdikkaasti.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös