Päivittäistavarakaupan myynti kasvoi Pohjois-Karjalassa yli 6 %

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.4.2024 K-ryhmän vähittäismyynti oli Pohjois-Karjalassa tammi-maaliskuussa yhteensä 61,0 miljoonaa euroa (alv 0 %) ja se kasvoi 0,2 %.

Päivittäistavarakaupan myynti kasvoi 6,2 % ja oli 43,0 miljoonaa euroa. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi 11,1 miljoonalla eurolla. Auto- ja vapaa-ajan kaupan myynnin arvo oli 7,0 miljoonaa euroa.

Päivittäistavarakaupan kehitys valtakunnan paras Pohjois-Karjalassa

”Päivittäistavarakaupan myynnin kehitys oli Pohjois-Karjalassa Suomen paras!”, kommentoi lukuja tyytyväisenä Keskon Itä- ja Keski-Suomen aluejohtaja Jesse Kohonen. ”Maakunnan K-ruokakaupoissa kauppiaat ovat teroittaneet kauppakohtaisia liikeideoitaan ja tehneet muutoinkin erinomaista työtä henkilökuntineen.”

”K-Ruoka-sovelluksen OmaPlussa-edut ovat vahvassa kasvussa. Asiakkaat ovat löytäneet sieltä suoraan kassalta saatavat viikoittain vaihtuvat henkilökohtaiset edut. Niiden taloudellinen merkitys Plussa-korttilaiselle on jo tuntuva”, Kohonen jatkaa.

Kesko jatkaa voimakkaita investointeja K-Lataus-verkoston kehittämiseksi

K-Lataus-verkoston laajenemisessa keskitytään suurteholatauspisteisiin kauppapaikkojen yhteydessä ja vilkkaasti liikennöityjen teiden varsilla.Tällä hetkellä 175 000:aa kirjautunutta asiakasta palvelee ympäri Suomen 300 latausasemaa ja niillä yli 1 500 latauspistettä. Ilta- ja yöaikaan tapahtuvien latausten hintoja on laskettu klo 20.00 – 07.00 välisenä aikana. Tavoitteena on tarjota helppoa ja edullista latausta niille, joilla sitä mahdollisuutta ei ole kotipihassaan.

K-Lataus on hyvin edustettuna myös Pohjois-Karjalan alueella, kuten Joensuussa ja Lieksassa. Joensuussa K-Latauksella on isot asemat K-Citymarketien yhteydessä, unohtamatta K-Market Ylämyllyn ja K-Market Reijolan nopeita latauspisteitä. www.k-lataus.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös