Haukiputaan K-Supermarket Revontorille tehdään remontti ja kokonaisuudistus

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 16.1.2024 Haukiputaan K-Supermarket Revontorilla alkavat laajat remontti- ja uudistustyöt. K-kauppiaina toimivat Sonja Pyykkönen ja Markus Huusko.

K-Supermarket Revontori on avattu 2008 ja kauppaa on uudistettu viimeksi 2018. K-Latauksen latauspisteet ovat tulleet kaupan pihalle 2022.

”Uudistus tulee olemaan kokonaisuudessaan merkittävä, sillä kirjaimellisesti kaikki tässä kaupassa vaihtuu, uudistuu ja siirtyy nykyaikaan”, kauppiaat Sonja ja Markus kertovat.

K-Supermarketia uudistetaan ja remontoidaan lähes kuudella miljoonalla eurolla. Talotekniikkaa uusitaan merkittävästi, tehdään sisäinen laajennus ja kalusteet sekä kylmälaitos vaihtuvat uusiin ja energiaa säästäviin. Koko kiinteistöön uusitaan led-valaistus. K-Supermarketin myymäläala kasvaa 1500 neliöön, lisää tilaa tulee noin 250 neliötä.

K-supermarket Revontorin tilat laajenevat nykyisiin Alkon tiloihin ja niihin sijoittuvat uusi pakaste ja panimomaailma sekä verkkokaupan uudistuneet tilat. K-noutopiste saa remontin myötä myös uuden kätevä  sijainnin. Osuuspankki toimii jatkossa pienemmissä tiloissa ja täältä vapautuneet neliöt tulevat Alkon käyttöön.

Remontti aloitetaan tammikuussa ja se valmistuu alkusyksystä. Kauppa on avoinna koko remontin ajan.

Uusina palveluina remontin myötä ovat tulossa Posti, Matkahuolto, PostNord ja Schenkerin pakettipalvelut, myös Lehtipisteen ja Postin pakettiautomaatit palvelevat uudistuksen jälkeenkin.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös