Markku Veijanen K-Market Merikarvian kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.4.2023 Markku Veijanen aloittaa 17.4. K-Market Merikarvian kauppiaana. Markulla on mielenkiintoinen tausta keilailusta ja keilahallitoimintaympäristöstä.

Nykyiset kauppiaat Linda ja Janne Vuollo lähtevät K-Market Jounin Kaupan kauppiaiksi Äkäslompoloon.

”On äärimmäisen mielenkiintoista päästä uudelle paikkakunnalle, tutustumaan satakuntalaiseen sielunmaisemaan ja meren läheisyyteen. Itselle uusi paikkakunta ja uudet ihmiset ovat elämän suola ja rikkaus, mistä on etuoikeutetusti päässyt muutaman kerran nauttimaan aikaisemmassa elämässä, uusi kauppias kertoo. Kauppapaikkana K-Market Merikarvia on mielenkiintoinen mahdollisuus. Kesäaikana kylä ja kunta muuttuu vilkkaaksi alueeksi, mökkiläisten ja lomalaisten myötä. Kesäsesongin ulkopuolella voi sitten vielä enemmän keskittyä olemaan osa merikarvialaisten elämää ja arkea. Ilman Lapin lisää voi sanoa, että Vuollon pariskunta on onnistunut todella hienosti kauppiaina Merikarvialla ja tätä perintöä on tarkoitus jatkaa, omalla twistillä tietenkin.”

K-Market Merikarvialla kuunnellaan asiakasta kokonaisvaltaisesti

Markku lupaa tarjota asiakkailleen aitoja kohtaamisia, hyvän mielen asiointikokemuksia ja huomioonottavan asiakaspalvelun.

”K-Market Merikarvia ei ole vain kauppa vaan kohtaamispaikka, jonne on helppo tulla ja missä asiakasta kuunnellaan kokonaisvaltaisesti toiveiden ja tarpeiden suhteen. Henkilökunnan hyvinvointiin tullaan panostamaan, jos kaupassa henkilökunnalla on hyvä olla, niin silloin asiakkaillakin on hyvä olla.”

Markku on tyytyväinen siihen, että kauppa on kooltaan riittävän suuri, jolloin laajat valikoimat ovat mahdollisia.

”Perustuotteiden lisäksi on mahdollista kuunnella asiakkaita tarkalla korvalla ja toteuttaa tuotteisiin sekä tarpeisiin liittyviä toiveita. Jokaiselle omanlaisensa ostoskorin rakentaminen mahdollistetaan siten, että valikoimista löytyy edullisten K-Menu -tuotteiden ja laadukkaiden Pirkka -tuotteiden lisäksi myös hieman arvokkaampiakin premium -tuotteita. Verkkokaupan avulla on mahdollista tarjota erilaisten ruokakorien rakentaminen myös kaikille niille, jotka eivät halua tai pysty, fyysisesti kaupalla asioimaan.”

Verkkokaupan palvelut jatkuvat ennallaan. Tuotteet voi tilata joko valmiiksi kerättyinä tai kotiin kuljetettuina.

Vastuullisuus näkyy kaupan toiminnassa eniten tuotevalikoimassa ja hävikin hallinnassa. Tuotteiden alkuperä ja vastuulliset tuotantotavat ovat merkittävässä roolissa. Kaupan toimintatapojen tarkastelu säännöllisesti hävikin torjunnassa ja minimoimisessa, on tärkeää. Hävikkiä syntyy aina, joten mahdollisimman paljon syntyvästä hävikistä pyritään lahjoittamaan eteenpäin yhteistyötahoille.

Markku Veijanen kertoo, että aikaisempi elämä on mennyt urheilun ja vapaa-ajan palveluita tarjoavalla alalla. ”Olen alanvaihtaja, keilailu- ja keilahallitoimintaympäristö on tullut tutuksi edellisen parinkymmenen vuoden aikana.”

Vapaa-aikanaan Markku viettää aktiivista elämää. Harrastuksina hänellä on snooker, golf, SM-liigakeilailu, kuntosali ja matkailu. ”Urheilu ja liikunta kaikissa muodoissa kiinnostaa sekä ruuanlaittokokeilut. Iän myötä urheilun seuraaminen on suhteessa kasvanut omaan suorittamiseen, ja syömisen määrä”, hän vitsailee.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös