Tero ja Saija Kiiski Lappeenrannan K-Supermarket Kristiinan ja K-Market Mattilan kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 17.2.2022 Tero ja Saija Kiiski aloittavat 19.3. K-Supermarket Kristiinan ja 26.3. K-Market Mattilan kauppiaina Lappeenrannassa.

”Lähdemme innolla ja mielenkiinnolla uusien haasteiden pariin Lappeenrantaan!”, vakuuttavat uudet kauppiaat. ”K-Supermarket Kristiina on meille täysin uusi toimintaympäristö kaupungin keskustan ostoskeskuksessa mutta K-Market Mattila on meille tuttu. Se on ollut lähikauppamme viimeiset 12 vuotta.”

”Työt aloitamme tutustumalla henkilökuntaan ja asiakkaisiin”, kertovat Tero ja Saija. ”Harri Mattinen on tehnyt erinomaista työtä henkilökuntineen luodessaan moderneja ruokakauppoja.”

Molemmissa kaupoissa erinomaista palvelua ja asiakkaiden näköiset valikoimat

Molemmissa kaupoissa panostetaan erinomaiseen palveluun ja asiakkaiden näköisiin valikoimiin. Pien- ja lähituottajien tuotteet huomioidaan erityisesti valikoimissa. K-Supermarket Kristiinassa palvelutiski ja helpot valmiit ateriaratkaisut ovat näkyvä osa tekemistä. ”Meiltä tulee löytymään nopeat ruokaratkaisut niin arkeen kuin työpaikallekin. Panostamme myös uutuuksiin ja sesonkeihin”, Tero lupaa. ”Verkkokauppa kuuluu myös edelleenkin Kristiinan palveluihin.” K-Market Mattila tulee olemaan oman kylän kauppa, minne on kiva tulla ja hyllyiltä löytyvät asiakkaiden toiveet.

K-Supermarket Kristiinasta saa verkkokaupan palvelut. Tuotteet voi tilata valmiiksi kerättyinä noudettavaksi kaupalta tai ostokset voidaan kuljettaa kotiin saakka.

Vastuullisuustyötä tehdään molemmissa kaupoissa joka päivä. Etusijalla vastuullisuustyössä on hävikin hallinta ja kierrätys. Syömäkelpoinen hävikkiruoka toimitetaan hyväntekeväisyyteen.

Tero ja Saija Kiiski ovat toimineet viisi vuotta K-kauppiaina K-Market Savitaipaleessa. ”Kauppa oli ensimmäisemme. Vuodet maaseutukauppiaina ovat olleet antoisia. Haikeina jätämme jäähyväiset mahtavalle henkilökunnallemme, jonka kanssa vuosien saatossa olemme hioutuneet yksiin. Ikävä tulee myös tutuiksi käyneitä asiakkaitamme”, Tero ja Saija lähettävät terveisensä.

Terolla on kaupallinen koulutus ja hän kertoo työskennelleensä koko työuransa kaupan alalla. Saija on koulutukseltaan filosofian maisteri ja työuraa hänellä on museoalalta. Kaupan työstä kokemusta on kertynyt hänelle 10 vuoden verran.

Teron ja Saijan perheeseen kuuluvat 1- ja 4- vuotiaat pojat. Vapaa-aika kuluu heillä mukavasti lasten kanssa puuhaillessa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös