Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu – Alavudelle Maria Saarnion luotsaamalle K-Supermarketille Pohjanmaan parhaan kaupan palkinto

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Pohjanmaan parhaan kaupan tittelin sai K-Supermarket Alavus.

Tänä vuonna Pohjanmaan alueen parhaan kaupan tittelin nappasi kauppias Maria Saarnio K-Supermarket Alavudesta. Valintaperusteissa korostuivat asiakastyytyväisyys ja kaupan asiantunteva palvelu sekä iloinen ja positiivinen ilmapiiri. Kaupan vahvuuksiin kuuluvat myös lähiruoka ja paikaliset tuotteet.

”Kaupan kirkkain menestystekijä on se, että olemme yhdessä ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilökunnan kanssa toteuttaneet päämäärätietoisesti valitsemiamme painopisteitä: paikallisuutta ja lähiruokaa sekä asiakastyytyväisyyttä. Olemme erittäin onnellisia ja otettuja tästä palkinnosta”, kertoo Maria.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna Jani Heinänen K-Supermarket Tarmolasta Porvoosta.

”Palkittavissa kaupoissa korostuu niin pitkäjänteinen kaupan kehittäminen kuin se, miten paikallista yhteistyötä tehdään. Yhteistä voittajakaupoissa on ollut tapa kuunnella ja toteuttaa asiakkaiden toiveita välillä hyvinkin innovatiivisin ratkaisuin. Lisäksi tekemisen meininki ja kaupan hyvä työilmapiiri välittyvät voittajakaupoissa tuloksiin asti”, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

Katso kaikki K-Supermarket-ketjun parhaina palkitut kaupat Kesko.fistä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös