K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kauppa kehittyi Keski-Suomessa yli 11 %

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.10.2022 K-ryhmän myynti oli tammi-syyskuussa Keski-Suomessa yhteensä 309,4 miljoonaa euroa (alv 0 %) ja se kehittyi 1,8 %.

Päivittäistavarakaupan myynti oli 206,9 miljoonaa euroa. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi 102,5 miljoonalla eurolla ja se oli plussalla 11,3 %.

”Rakentamisen ja talotekniikan kaupassa olemme pystyneet ottamaan markkinaosuutta. Myös kokonaiskehityksen kasvu on hyvä saavutus, kun taustalla ovat kovat pohjaluvut viime vuodelta”, kommentoi myyntejä Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen. ”Ravintolatukku Kespron myynti on kehittynyt suotuisasti mutta myös tällä sektorilla huolestuttaa kustannusten nousu koko alalla.”

”Olemme panostaneet siihen, että K-ruokakaupoistamme löytyvät laajat valikoimat ja kaikille asiakkaille sopivanhintainen ostoskori. Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtoja eri hintaluokista laadusta tinkimättä, jolloin saman katon alta löytyvät niin herkkukauppa kuin halpa kauppa”, Alanen jatkaa. ”Tälle ajalle on ominaista, että punalaputettujen tuotteiden kappalemääräinen myynti on kasvanut lähes 12 % edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös