K-kauppias Nina Hannonen on Vuoden työnantajakauppias-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.10.2022 K-kauppias Nina Hannonen Luopioisten K-Market Järvikansasta on K-ryhmän Vuoden työnantajakauppias-kilpailun finaalissa.

K-duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme finalistia. Ehdotuksia tuli yhteensä ennätykselliset 2694 kpl.

K-Market Järvikansan kauppias ja henkilökunta ovat yhtä suurta perhettä

Nina kertoo, että hän oli tekemässä työvuorolistoja, kun puhelu finaalipaikasta tuli. ”Epäilin ensin, että onko tämä totta? Hyvin oli asia saatu pidettyä minulta salassa, koska tämä oli täysi yllätys. Tuntuu kyllä hienolta.”

Nina tuli kauppiaaksi Luopioisiin reilut kaksi vuotta sitten. ”Meillä on mahtava porukka kaupassa ja olemme kuin yhtä suurta perhettä. Elämän ilot ja surut jaetaan keskenämme. Täällä on hyvä olla kauppiaana.”

Nina kertoo, että hän tykkää olla kassalla, koska silloin hän pääsee tapaamaan kaikki ”ihanat asiakkaansa”. Johtamistyyliään hän kuvailee avoimeksi. ”Olen helposti lähestyttävä ja autan aina tarvittaessa. Yritän luoda mahdollisimman avoimen työilmapiirin.”

K-Market Järvikansa on Ninan toinen kauppapaikka. Vapaa-ajalla hän ulkoilee koiran kanssa ja liikkuu luonnossa. Rakkain harrastus hänelle on kuitenkin tanssiminen. Nina on mukana Rantaperkiön Iskun Grande Mamas-tanssiryhmässä, joka kilpailee Aikuiset2 -sarjassa mm Latino Show-kisoissa.

Nina on mukana suurella sydämellä

Nina Hannonen oli saanut perusteluita asiakkailtaan ja henkilökunnaltaan Vuoden työnantajakauppiaaksi. Ninaa kiitetään työpaikkojen luomisesta kyläläisille, osallistumisesta kylän tapahtumiin ja asiakastoiveiden huomioon ottamisesta. ”Nina on mukana suurella sydämellä. Välittää ja on kiinnostunut!” Eräs palaute kertoo, että parempaa työnantajaa ei voisi toivoa.

K-duuni Vuoden työnantajakauppias-kilpailun kriteerit

K-kauppias, jonka kaupassa on ilo asioida. Kaupassa voi aistia hyvän työilmapiirin ja sieltä saa hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. K-kauppias on vastuullisella toiminnallaan edistänyt oman työyhteisönsä hyvinvointia.

Molempien sarjojen voittajat julkistetaan lauantaina 5.11.2022 Helsingissä K-Team Päivillä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös