K-Citymarket Pori Mikkolan palvelutiskin ja tuoreosastojen uudistus valmistui – Suositusta tuorepastasta kaupan oma tuotesarja

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 18.8.2022 Laajan uudistuksen tuloksena porilaiset pääsevät nauttimaan kaupan entistä paremmasta valikoimasta ja uusista herkuista. Samalla mainetta niittänyt Pasta Miccolo laajenee omaksi tuotesarjaksi.

K-Citymarket Pori Mikkolan palvelutiskin ja tuoreosastojen uudistus on valmis. Isot muutostyöt on toteutettu palvelutiskillä, jossa kotikeittiö on muutettu avokeittiöksi. Lisäksi on uudistettu hedelmä- ja vihannesosasto sekä leipäosasto. Näiden osastojen sähköt ja tekniikka on samalla uusittu aiempaa energiatehokkaimmiksi.

Mainetta jo aiemmin niittänyt Pasta Miccolo -konsepti laajenee ja siirtyy kaupan kotikeittiön yhteyteen. K-Citymarket Pori Mikkola on ollut Suomen ensimmäinen tuorepastaa valmistava kauppa. Uuden italialaisen pastalaitehankinnan myötä kaupassa pystytään jatkossa kuivattamaan ja pakkaamaan pastaa myyntiin. Pasta Miccolo -tuotesarja lanseerataan syksyllä.

”Tuorepastamme on kiinnostanut asiakkaitamme laajasti, ja sitä ostaa myös esimerkiksi ravintola Roster Turusta. Uudistuksen myötä voimme palvella kuluttaja- ja ravintola-asiakkaitamme entistä paremmin”, kertoo kauppias Kalle Wahlroos. 

Myös muu palveluvalikoima laajenee. Kaupasta löytyy jatkossa Fazerin myymäläleipomo, Luckiefun’s sushi- ja wok-piste. Elokuussa aloitetaan yhteistyö erikoisjuustotalo Cheese Witches:n kanssa.

”Näiden lisäksi meille tulee ihan kokonaan uusia tuotteitakin, kuten liekkipiiras Flammkuchen, jota en usko kenenkään muun myyvän vielä Suomessa ruokakaupassa”, jatkaa Wahlroos.

Uudistuksen avajaisia vietetään viikolla 34.

”Haluan toivottaa asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan uudistettuun tuorepuoleen ja uusiin herkkuihin, joita kaupastamme nyt saa”, toivottaa Wahlroos.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös