Joonas Hämäläinen aloittaa K-kauppiasuransa Neste K Ouluntullissa Kempeleessä

Suomen ensimmäinen MasterChef, Ruokamiehenä tunnettu Joonas Hämäläinen aloittaa 1.8. Neste K Ouluntullin kauppiaana Kempeleessä.

”On mahtavaa päästä vihdoin toteuttamaan pitkäaikaista haavettani kauppiasurasta", Hämäläinen iloitsee. ”Neste K Ouluntulli sijaitsee kauniissa maisemissa veden äärellä, vilkkaasti liikennöidyn tien varressa, joten puitteet ovat asemalla kohdallaan.”

Ruoan laatuun panostaminen näkyy ravintolassa

Neste K Ouluntullissa tullaan panostamaan omassa keittiössä laadukkaista raaka-aineista valmistettuihin tuotteisiin. Ruokien suunnittelussa seurataan asiakkaiden tottumusten lisäksi trendejä ja sesonkeja, jolloin raaka-aineet ovat parhaimmillaan. Raaka-aineiden arvostus näkyy myös hävikin hallinnassa. ”Ruokahävikin minimointi on minulle tärkeää. Sen toteuttamiseen tarvitaan mukaan niin tavarantoimittajat, tuottajat, työntekijät kuin asiakkaatkin”, Hämäläinen toteaa.

Hämäläisellä on pitkä kokemus ravintola- ja elintarvikealoilta. Hän voitti Suomen ensimmäisen MasterChef-kilpailun vuonna 2011 ja on sen jälkeen työskennellyt Helsingin huippuravintoloissa, myyntipäällikkönä elintarvikealalla sekä Food Solution Managerina Kesprolla. Nyt Hämäläinen tuo osaamisensa Neste K Ouluntulliin. ”Olen seurannut suomalaisen ruokakulttuurin kehittymistä aitiopaikalta yli 10 vuoden ajan. Olen innoissani, että pääsen kauppiaana hyödyntämään omia vahvuuksiani ruoan saralla.”

Asiakkaille tarjotaan mestarillista palvelua

Hämäläinen haluaa keskittyä kauppiaana työntekijöiden hyvinvointiin ja asiakkaiden arvostukseen. ”Asiakkaiden viihtyminen on meille sydämen asia, joten tulemme panostamaan tilojen siisteyteen sekä mestarillisen palveluun, jossa huomioidaan asiakkaidemme tarpeet ja toiveet”, uusi kauppias lupaa.

Hämäläinen lähettää terveiset kaikille Neste K Ouluntullissa asioiville. ”Palvelemme aamusta iltaan ja toivotamme tervetulleiksi niin lähialueen asukkaat, lomamatkaajat kuin rahtaritkin. Nähdään Ouluntullissa!”

Hämäläisen vapaa-aika kuluu perheen ja 13 vuoden seniori-ikään ehtineen chihuahua Pablon kanssa. Hän harrastaa myös japanilaistyylisten kokkiveitsien valmistamista, jotka hän tekee alusta loppuun itse.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös