Joona Leivo aloittaa kauppiasuransa K-Market Kalasatamassa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.10.2022 Joona Leivo aloittaa marraskuun puolivälissä kauppiasuransa K-Market Kalasatamassa Helsingin Junonkadulla. Kauppa on tunnettu aikaisemmin nimellä K-Market Sörnäistenniemenä mutta uuden kauppiaan myötä kaupan nimikin menee uusiksi.

Joona kertoo olevansa erittäin innoissaan päästessään aloittamaan kauppiasuransa. ”Kauppa on upealla paikalla Kalasatamassa ja viereinen Mustikkamaa on varsinkin kesäisin ajanviettopaikkana yksi minunkin suosikeistani!”, hän hehkuttaa. ”En malta odottaa, että pääsen tutustumaan alueeseen ja sen asukkaisiin paremmin.”

K-Market Kalasataman valikoimia kehitetään täysin asiakaslähtöisesti

Joona on tehnyt tarkat suunnitelmat kaupalleen. ”Haluamme tarjota asiakkaillemme kaupan kokoa suuremman valikoiman, josta saa kaiken tarpeellisen niin arkeen kuin juhlaan. Kehitämme kauppaa ja valikoimia täysin asiakaslähtöisesti, joten toivon, että asiakkaat tulevat rohkeasti esittämään toiveensa minulle ja henkilökunnalle”, Joona kehottaa. ”Valikoimastamme löytyy premium-tuotteiden lisäksi myös edullisempia Pirkka- ja K-Menu -tuotteita sekä pitkään edullisia Kestoedukas -tuotteita. Haluamme näillä tarjota asiakkaille edullisempia vaihtoehtoja tässä haastavassa maailmantilanteessa.”

K-Market Kalasatamasta saa myös Woltin palvelut, mistä asiakas saa tilattua ruokaostoksensa pikatoimituksella kotiin asti.

Vastuullisuustyö on keskeinen osa K-Market Kalasataman arkea. Ruokahävikki minimoidaan ja syömäkelpoinen ruoka lahjoitetaan paikalliselle ruoka-avulle. Paikallisuus ja pientuottajat tulevat näkymään kaupassa entistä vahvemmin. ”Henkilökunnan viihtyvyys ja hyvinvointi ovat minulle tärkeitä, kun kaupassa on hyvä fiilis tehdä töitä niin se näkyy myös asiakkaille!”, Joona toteaa.

Ensimmäiset kokemukset kaupan alalta Joona sai jo 8-vuotiaana touhuttuaan  vanhempiensa kaupassa Lappeenrannan K-Supermarket Rakuunassa. Hän työskenteli kaupassa pitkään opintojen ohella ja sieltä syttyi kipinä myös kauppiasuraan. Hän on ollut mukana K-ryhmän K-trainee-ohjelmassa ja päässyt työskentelemään eturivin paikalla markkinoinnin eri työtehtävissä. ”Kauppiasura edelleen vahvasti takaraivossa päätin hakea trainee-ohjelman jälkeen heti K-ryhmän kauppiasvalmennukseen”, Joona sanoo. ”Nyt pääsenkin viimein toteuttamaan omaa pitkäaikaista unelmaa! Kiitokseni kasvattajakauppiaalleni Sami Mustoselle, jolta sain erinomaisia oppeja ja vinkkejä omaa kauppiasuraa varten. Näillä eväillä on hyvä lähteä luotsaamaan omaa kauppaa!”

Joona käy vapaa-ajallaan kuntosalilla ja ulkoilee paljon. Hän kertoo myös ruuan ja ruuanlaiton kuuluvan intohimoihinsa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös