Honkatori Vantaalla kasvoi K-Supermarketiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.4.2022 Vantaan Itä-Hakkilassa juhlitaan torstaina 7.4.2022, kun K-Market Honkatori on uudistunut Tavallista paremmaksi ruokakaupaksi ja kasvanut K-Supermarket Honkatoriksi. K-kauppiaina toimivat Antti ja Leena Tolonen.

Tällä viikolla juhlitaan torstaista alkaen koko viikonloppu uuden K-Supermarket Honkatorin valmistumista ja avajaisia. Kauppa on uudistettu kokonaan ja se laajeni myös 400 m2. Laajassa remontissa koko kauppa on käyty läpi; lattiat ovat hiottu, valaistus vaihdettu led-tekniikkaan ja kaupan kylmätekniikka on vaihdettu tehokkaampaan ja ympäristöystävällisempään. Kylmää ja pakkasta vaativat laitteet ovat ovellisia ja kannellisia ja takatilat ovat myös uusittu.

”Laajennus ja remontti toivat kovasti kaivattua lisätilaa kaupallemme. Olemme saaneet kaikille tuoteryhmille lisää tilaa. Saamme nyt tarjota asiakkaillemme modernin ja hienon kaupan”, kauppias Antti Tolonen iloitsee. ”Olemme hyödyntäneet asiakkailta saatuja palautteita kauppamme suunnittelussa. Toiveet on toteutettu ennenkin mutta nyt meillä tilat antavat paremmin periksi uusien toiveiden toteuttamiseen.”

Kokki valmistaa joka päivä tuoreita susheja paikan päällä

Uudistuksen myötä K-Supermarket Honkatorissa on Herkkutori-palvelulinjasto, josta saa MSC-sertifioitua tuoretta kalaa sekä kaupassa grillattuja tuotteita. Honkatorille on tehty saareke, missä kokki valmistaa tuoreita susheja myyntiin joka päivä ja samassa on myös kahvio.

Kaikissa tuoteryhmissä valikoimat lisääntyivät. ”Pakasteiden ja juustojen valikoimat tuplaantuivat, juomille, valmisruualle ja heville tuli myös runsaasti lisää tilaa”, luettelee kauppias-Antti.

Honkatorille tuli tämän uudistuksen yhteydessä kolme itsepalvelukassaa, jotka nopeuttavat asiointia. Paketteja kulkee Postin, Schenkerin, Matkahuollon, Postnordin sekä UPS:in pakettipalveluissa.

K-Supermarket Honkatorilla työskentelee 25 kaupan alan ammattilaista, kaupan kasvaessa on myös henkilökunnan määrä lisääntynyt viidellä henkilöllä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös