Vuoden Intersport kauppiaat ovat Tammiston Mikko ja Marja Koivukangas

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.11.2021 Vantaan Intersport Tammiston kauppiaat Mikko ja Marja Koivukangas ovat pokanneet vuoden 2020 Vuoden Intersport-kauppiaan palkinnon.

Mikon ja Marjan palkinto on saatu Rovaniemen Intersportin ansioilla, he ovat tulleet Tammistoon kauppiaiksi keväällä 2021. Hyvän kauppiastyön ja tekemisen draivin he ovat tuoneet tuliaisina Rovaniemeltä Tammistoon.

”Olemme palkinnosta hyvin iloisia ja olemme tehneet sen yhdessä henkilökuntamme kanssa yhdessä, terveiset Rovaniemelle”, Koivukankaat iloitsevat. ”Olimme kauppiaina Rovaniemellä viisi vuotta ja nyt jatkamme uraamme täällä etelässä.”

Intersport Tammisto on uusi kauppa ja se työllistää noin 20 urheilukaupan ammattilaista. ”Ihmisten kiinnostus oman hyvinvoinnin lisäämiseen liikunnan avulla on kasvanut ja me autamme mielellämme”, Mikko ja Marja lupaavat. ”Intersport Tammistossa varsinkin ympärivuotinen pyöräily, juoksu ja ulkoilu ovat painopisteitä ja meillä on erikoisosaamista maastohiihtoasioissa. Myös urheiluseurojen kanssa teemme tiiviisti yhteistyötä”, Koivukankaat kertovat.

Palkinnon myöntämisen kriteerit ovat konseptin toteutuksen, myynnin kehityksen, asiakastyytyväisyyden ja kannattavuuden mittareissa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös