Sami ja Jonna Vartiainen kahden K-Marketin kauppiaaksi Outokumpuun

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.3.2021 Sami ja Jonna Vartiainen siirtyvät Polvijärveltä K-Market Citykummun ja Alavinkadun kauppiaiksi 19.4.

Outokumpuun innostunein mielin

Sami ja Jonna kertovat lähtevänsä Outokumpuun kauppiaiksi innostunein mielin: ”Odotamme kovasti, että pääsemme tutustumaan kauppoihimme, henkilökuntaamme ja asiakkaisiimme!”

Sami ja Jonna ovat toimineet Polvijärvellä K-Market Nuotan kauppiaina kolme vuotta. ”Viihdyimme Polvijärvellä erittäin hyvin ja haluammekin lämpimästi kiittää henkilökuntaamme ja asiakkaitamme näistä mukavista vuosista. Toivottavasti näemme heitä jatkossakin sitten Outokummussa! Haluamme myös kiittää Jani ja Katja Piiroista Outokummun kauppojen eteen tehdystä työstä. ”

”Haluamme tarjota Outokummun parasta asiakaspalvelua ja kehittää molempia kauppoja entistäkin paremmaksi yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa. Toivommekin asiakkailta palautetta, kehitysehdotuksia ja tuotetoiveita. Haluamme tuoda kaupunkiin hyvän oman kylän kauppa -fiiliksen” Vartiaiset sanovat.

”Vastuullisuus on tärkeä ja luonnollinen osa kaupan toimintaa. Valikoiman hallinnalla pyrimme minimoimaan ruokahävikin määrää. Meille on tärkeää, että valikoimasta löytyy läheltä tuotettuja tuotteita. Haluamme myös tarjota nuorille innostavia ja kiinnostavia mahdollisuuksia tutustua työelämään harjoittelujen ja kesätöiden kautta. Molemmissa kaupoissa panostetaan myös turvalliseen asiointiin ja työskentelyyn.”

Sami on työskennellyt K-ryhmässä vuodesta 2001 saakka eri tehtävissä myyjänä, osastopäällikkönä ja tavaratalojohtajana. Jonnalla on kaupan alan sekä lähihoitajan koulutus. Ennen kauppiasuraansa hän on työskennellyt lasten parissa koulumaailmassa.

Vartiaisten perheeseen kuuluvat lapset Milla 17, Ville kohta 14 ja Valle kohta 11 vuotta. Vapaa-aikaa vietetään perheen kanssa kotosalla ja kesällä mökkeilemällä. Sami harrastaa lenkkeilyä, kuntosalia ja talvella hiihtoa. Jonna nauttii lenkkeilystä ystävien kanssa ja kirjojen lukemisesta sekä kuuntelusta.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi
 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös