Oulun Pateniemenrannassa avautuu to 9.12. uusi K-Market

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 8.12.2021 K-kauppiaat Samuel ja Sara Satomaa tuovat odotetut kauppapalvelut Pateniemenrannan ja Herukan alueelle Ouluun, kun K-Market Pateniemenranta avataan torstaina 9.12.2021 klo 10.

K-Market Pateniemenrannan top 2 ovat asiakaspalvelu ja tuoreosastot

Kauppias Samuel Satomaa kertoo, että on ollut mukava touhuta uutta kauppaa avauskuntoon. ”Olemme erittäin hyvällä ja innostuneella fiiliksellä. Meillä on hyvä työporukka kasassa ja hommat toimii.”

Uudessa kaupassa ensisijaiset panostukset menevät erinomaiseen asiakaspalveluun ja tuoreosastoihin. ”Olemme keränneet asiakastoiveita kaupan Facebook- ja Instagram-sivujen kautta ja olemmekin saaneet niitä mukavasti. Meillä on jo avauksessa heti niitä tuotteita, joita asiakkaamme haluavat erityisesti. Kovasti on toivottu gluteenittomia tuotteita ja niitä on hankittu jo hyvä valikoima. Mutta nyt varsinainen valikoimatyö alkaa, kun pääsemme vuorovaikutukseen asiakkaidemme kanssa”, Samuel tuumaa.

”Olemme erityisen tyytyväisiä henkilökuntaamme ja kaupan fiilikseen. Meillä on toimivat uudet tilat, jotka mahdollistavat monen uuden asian toteuttamisen”, Sara ja Samuel iloitsevat.

Työhakemuksia tuli kaupan avoimiin työpaikkoihin noin 70 kpl ja henkilökuntaa on kauppiasparin lisäksi seitsemän työntekijää.

”Toivotamme kaikki tervetulleeksi asioimaan ja tutustumaan uuteen upeaan kauppaamme. Haluamme aktiivista vuorovaikutusta asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa. Avajaiset järjestetään koronatilanteen edellyttämällä tavalla rauhaisasti. Mutta kun tilanne paranee, niin järjestämme varmasti asiakkaillemme mukavia ja viihdyttäviä tapahtumia”, Satomaat lupaavat.

Runsaasti lisäpalveluita

K-Market Pateniemenrannasta saa hyvät päivittäistavarakaupan palvelut niin arkeen kuin juhlaankin. Niiden lisäksi löytyy runsaasti arkea helpottavia lisäpalveluita. Kaupassa on Postin pakettiautomaatti ja noutopiste, sekä sen lisäksi Matkahuollon ja Schenkerin pakettipalvelut. Veikkauksen On Line-piste, passipalvelut, tekstiilipesurin vuokraus ja ResQ Clubin-hävikkiruokamyynti sekä Osta ja nosta-käteisnostopalvelut ja autojen sähkölatauspisteitä parkkipaikalle.

Uuteen kauppaan pääsee kätevästi autolla, pyörällä tai kävellen

K-Market Pateniemenranta sijaitsee liikenteellisesti hienolla paikalla. Se on Pateniemen ja Herukan kaupunginosien keskellä ja uuden rakentuvan Pateniemenrannan asuntoalueelle menevän tien liittymässä. Kaupparakennuksen kokonaisala on lähes 1200 m2 ja parkkipaikkoja kiinteistön yhteyteen tulee yli 50 kpl.  Rakennuksesta vuokrataan tilaa omalla sisäänkäynnillä noin 270 m2 Oulun ev.lut. seurakunnalle.

K-Market Pateniemenrannan K-Lataus-asema palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden

Uusi kauppa palvelee myös sähköautoilijoita. Kaupan yhteyteen avatulta K-Lataus-asemalta löytyy kolme sähköauton latauspaikkaa: yksi 50 kW:n tehoinen pikalatauslaite sekä kaksi 22 kW:n tehoista peruslatauslaitetta. Asema sijaitsee kaupan parkkipaikalla ja on sähköautoilijoiden käytössä vuorokauden ympäri

Kaupan arkea voi seurata somessa:
Facebook: https://www.facebook.com/kmpateniemenranta

Instagram: kmpateniemenranta

Tiktok: @kkauppias

K-ryhmällä on Pohjois-Pohjanmaalla yhteensä 111 kpl K-kauppaa, joista 55 on K-Marketia. K-ryhmä työllistää maakunnassa yhteensä noin 2200 henkilöä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös