Mathias Matsinen ja Heidi Valpio Myllykosken K-kauppojen kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.3.2021 Mathias Matsinen ja Heidi Valpio aloittavat kesäkuun alusta Myllykoskella kahden K-ruokakaupan kauppiaina. He ottavat kauppiasvastuun sekä K-Supermarket Ruokamyllystä että K-Market Myllykoskesta.

Nykyisillä kauppiailla Rolf ja Merja Suomalaisella on jo 24 vuoden kauppiasura ja he jäävät nyt vapaan viettoon. ”Toivotamme uudelle kauppiaalle onnea ja menestystä Myllykoskella!”

Mathias ja Heidi tulevat innostuneina uusiin kauppoihinsa. He ovat toimineet Porvoon K-Market Gammelbackassa kauppiaina nyt reilut kolme vuotta.

”Tutustumme henkilökuntaamme ja kuuntelemme tarkalla korvalla asiakkaitamme. Kartoitamme markkinaa ja tuomme entistäkin laajempaa tuotteistusta kauppoihimme. Tuomme mukanamme uusia ideoita ja nostamme esille erilaisia ruokatrendejä. Haluamme tarjota Tavallista paremman ruokakaupan palvelut myllykoskelaisille ja lähialueen asukkaille”, listaavat uudet kauppiaat. ”Kiitoksemme Rolf ja Merja Suomalaiselle kauppojen eteen tehdystä hyvästä työstä.”

Asiakkaat halutaan yllättää tuoreella ja laadukkaalla hedelmä- ja vihannesvalikoimalla, innostavalla Herkkutori-palvelulinjastolla sekä hyvällä ja ystävällisellä asiakaspalvelulla. ”Tulemme tarjoamaan myös houkuttelevan tuotekirjon lähialueen paikallistuottajien tuotteita.”

Mathias ja Heidi haluavat tehdä kaupoistaan arjen ja juhlan kohtaamispaikan: ”Toivotamme alueen ja lähialueen asukkaat lämpimästi tervetulleiksi kauppoihimme. Kanssamme voi tulla aina juttelemaan, toivoa tuotteita ja  palveluita sekä vaihtamaan arjen kuulumisia.”

Mathiaksen ja Heidin perheeseen kuuluu kolme lasta, 15- ja 11-vuotiaat pojat sekä 4-vuotias tytär. ”Harrastamme paljon liikuntaa niin ulkona lenkkeillen kuin kuntosalilla rehkien.” Mathias harrastaa arjen antaessa myöten myös jalkapalloa, tennistä, jääkiekkoa ja golfia.

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan! K-Supermarket-ketjuun kuuluu yli 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös