K-Supermarket Kauppapaikan uusi kauppias on Hannu Niemelä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.10.2019 Hannu Niemelä aloittaa Kemijärven K-Supermarket Kauppapaikan kauppiaana marraskuun alusta. Hannu on tällä hetkellä kauppiaana K-Market Pelkosenniemellä ja Kemijärven K-Market Särkikankaalla, joihin tullaan hakemaan uusi kauppias.

Nykyinen kauppias Pekka Koivuniemi vuokraa koko kauppakiinteistön Keskolle ja hän jatkaa hotelli Mestarin Kievarin toimintaa.

”K-Supermarket Kauppapaikkaan on tavoitteena tehdä mittavat uudistus- ja remonttityöt. Remontin olisi määrä alkaa ensi keväänä”, kertoo Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen.

Lisätietoja:
K-kauppias Pekka Koivuniemi, puh. 040 734 4176
K-kauppias Hannu Niemelä, puh. 045 633 6724
Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen, puh. 0500 677 878

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan ja laajentamaan ruokareviiriään! K-Supermarket-ketjuun kuuluu lähes 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös