K-kauppias-blogi

Blogi K-kauppiasvalmennuksesta, kauppiaaksi kasvamisesta ja kaupan arjen iloista. Aitoja tarinoita ja elämänmakuisia kokemuksia kauppiasuran alusta.

 

 

Onko Pirkka Suomen eniten juhlittu nimipäivä?

Teppo Kylmä | 02.09.2014

Onnea Pirkka!

K-ryhmän oma lempilapsi Pirkka juhlisti nimipäiviään eilen. Ainoana ruokakauppana Suomessa meillä on valikoimassa niin iso tuotemerkki, että sitä juhlitaan koko valtakunnassa. Sen kunniaksi myös meidän kaupassa oli kahvipannu kuumana koko päivän. Asiakkaat ilahtuivat, kun koleana syyskuun aamuna kaupan sisällä tuoksuikin tuore kahvi. Aamun Etelä-Saimaa-lehteen laitettiin pieni mainos, missä toivotettiin asiakkaat tervetulleiksi juhlistamaan Pirkkaa.

Normaalisti kahvituksen järjestää meillä Uus-Lavolan Martat ry. Tällä kertaa kauppias itse henkilökunnan avustuksella suoriutui tehtävästä. Kaksi Moccamaster-keitintä keittivät kilpaa kahvia takatiloissa, jotta kahvi saatiin riittämään asiakkaille. Harvoin tulee keitettyä yli 300 hengelle kahvia. Pienessä myymälässä jokainen toiminto on suunniteltava hyvin etukäteen. Asiakastapahtuma on yksi suurimmista ponnistuksista kaupan arjessa.

Pirkan merkitys kaupalle ja kaupankäynnille on suuri. Pirkka tunnetaan ennen kaikkea laadukkaana tuotteena, mikä sopii erittäin hyvin koko K-ryhmän toiminta-ajatukseen. Asiakas voi luottaa saavansa rahoillensa vastineen. Epävarmoina taloudellisina aikoina tuotteen hinta nousee laadun rinnalla yhdeksi suureksi ostopäätökseen vaikuttavaksi tekijäksi. Pirkan edullisuus houkuttelee kuluttajaa. Tuoteperhe laajenee koko ajan ja sitä kehitetään asiakkaiden toiveiden pohjalta.

Onnea Pirkka vielä kerran!

 

 

 

***

Teppo Kylmä

K-Kauppias

K-Market Kanneli

Kannelkatu 2

53100 Lappeenranta

 

+358 10 321 3090

teppo.kylma@k-market.com

Viimeisimmät postaukset
Blogiarkisto
Takaisin ylös