K-kauppias-blogi

Blogi K-kauppiasvalmennuksesta, kauppiaaksi kasvamisesta ja kaupan arjen iloista. Aitoja tarinoita ja elämänmakuisia kokemuksia kauppiasuran alusta.

 

 

Kohti Pääsiäistä...

Teppo Kylmä | 02.12.2013

Nyt kun vihdoin on saatu viimeisetkin joulumakeiset kaupalle, on jo aika päätellä, montako yllätysmunaa pääsiäispupu tänä vuonna antaa ahkerille virpojille. Ennakkotilaukset sesonkeja varten annetaan tavarantoimittajille siis hyvissä ajoin ennen kuin aihe tuntuu millään tavalla ajankohtaiselta. Tästä syystä osa himoituista herkuista loppuu aivan liian aikaisin ja toisia tuotteita myydään alennuksella sesongin jo loputtua ajat sitten. Ennustajaksi kun on vaikea ryhtyä kylmiltään.

Meille oman haasteen tuotteita ja niiden määrää miettiessä aiheuttaa naapurista elokuussa kiinni mennyt k-market. Asiakasmäärät ovat kasvaneet ja on vain arvailujen varassa millaisia herkkuja uudet asiakkaat kaipaisivat pääsiäispyhien aikaan. Meidän asiakkaat ovat kyllä hyvin oppineet, että K-kaupasta saa hyvää palvelua ja tuovat toiveensa henkilökunnan ja kauppiaiden tietoon aktiivisesti. Luulen silti, ettei yhdelläkään asiakkaalla ole vielä mielessä höyhenet ja narsissit, kun lumikaan ei ole vielä satanut maahan.

Tänäkin vuonna turvaudutaan edellisen vuoden kuvioihin ja lisätään hieman tilausmääriä, jotta riittäisi uusillekin kävijöille. Päälle vielä ripaus uutuuksia ja kauppiaan (lasten) omia toiveita pääsiäisherkuista ja vot, tilaukset on valmiina. Voi rauhassa joulun jälkeen odotella terveisiä kyöpelinvuorelta.

Viimeisimmät postaukset
Blogiarkisto
Takaisin ylös