Käyttötavarakauppa

Keskon käyttötavarakaupan ketjuja ovat K-citymarketin käyttötavara, Anttila ja Kodin Ykkönen, Intersport ja Budget Sport, Asko ja Sotka, Musta Pörssi sekä Kookenkä. Noin 420 myymälän lisäksi kaikki ketjut palvelevat myös monipuolisesti verkossa.

Keskon käyttötavarakaupan ketjut tarjoavat asiakkaille laajan ja hintakilpailukykyisen valikoiman tunnettuja koti- ja ulkomaisia tuotebrändejä.

Monipuolisten verkkopalvelujen avulla asiakkaat voivat suunnitella ostoksensa etukäteen sekä ostaa tuotteita ja palveluita. Keskon käyttötavarakaupan ketjut ovat mukana asiakkaan arjessa, asiakkaan valitsemassa kanavassa.

K-citymarket arjessa mukana 

 

K-citymarket on monipuolinen ja edullinen hypermarket-ketju, jonka laajoihin valikoimiin kuuluvat sekä elintarvikkeet että käyttötavarat. K-citymarketin käyttötavaraliiketoiminnasta vastaa K-citymarket Oy ja ruokakaupasta K-kauppiasyrittäjät.

www.k-citymarket.fi »

 

Citymarket.fi-verkkokaupan laajasta valikoimasta asiakas voi tilata tuotteita haluamanaan ajankohtana luotettavasti ja helposti. Toimitustapoja on useita, tilauksen voi esimerkiksi noutaa K-citymarketista.

www.citymarket.fi »

 
Anttilasta viihteen, muodin ja kodin tavarat  

Anttila toimii viihteen, muodin ja kodin tavara-alueilla. Anttilan liiketoiminnassa laaja myymäläverkosto ja verkkokaupat tukevat toisiaan saumattomasti.
 

Anttila-tavaratalot tarjoavat edullisesti laajat valikoimat kodin tuotteita, käyttömuotia ja viihdettä

www.anttila.fi »

 

Kodin Ykkönen tarjoaa tyylikkäät, ajassa elävät tuotteet ja palvelut kodin sisustamiseen. Kodin1.com verkkokaupassa on sisustusideoiden ja tuotteiden lisäksi saatavuustieto tuotteista myymälöissä.

www.kodin1.com »

 

NetAnttila-verkkokauppa on Suomen vanhimpia ja tunnetuimpia verkkokauppoja. Anttilalla on verkkokaupat myös Virossa ja Latviassa.

www.netanttila.com »

 

Intersport on Suomen suurin urheilukaupan toimija

Intersport Finlandin vähittäiskauppaketjuja Suomessa ovat Intersport, Budget Sport ja Kesport.
 

Intersport-ketjun myymälöistä ja verkkokaupasta asiakas saa tarvitsemansa välineet urheiluun, kuntoiluun ja vapaa-aikaan. Asiantunteva henkilökunta opastaa ja auttaa liikkumiseen ja kuntoiluun liittyvissä kysymyksissä.

www.intersport.fi »

 

Budget Sport -kaupat tarjoavat urheilukaupan merkkituotteita liikuntaan, ulkoiluun ja vapaa-aikaan helposti ja edullisesti. Asiakkaita palvelee myös monipuolinen budgetsport.fi-verkkokauppa.

www.budgetsport.fi »

 

Intersport on osa kansainvälistä urheilukauppaketjua, jonka osakas Kesko on. Suomessa Intersport-ketju on urheilukaupan markkinajohtaja. Ketjun myymälöistä sekä vuonna 2014 avattavasta verkkokaupasta asiakas saa tarvitsemansa välineet ja neuvot urheiluun, kuntoiluun ja vapaa-aikaan.

Intersport Club on Intersportin asiakasohjelma. Intersportin lanseeraamat sähköiset lajiohjelmat ovat saaneet suuren suosion asiakkaiden keskuudessa.

Venäjän Intersportin kauppapaikkaverkostoa sopeutettiin vuoden 2013 aikana. Nykyisessä verkostossa on 19 kauppaa. Ne sijaitsevat kauppakeskuksissa pääosin Pietarin ja Moskovan alueilla. Intersportin kaltaisia useita tuotebrändejä tarjoavia urheiluliikkeitä on Venäjällä vähän.

Kesport-kaupat sijaitsevat pienemmissä taajamissa ja ovat alueensa johtavia, ammattitaitoista palvelua ja osaamista tarjoavia urheilukauppoja.
 

Asko ja Sotka toimivat Suomessa ja Virossa

Asko ja Sotka ovat Keskon omistaman Indoorin huonekalu- ja sisustusalan kauppaketjuja.
 

Asko tarjoaa kodinsisustajille laajan valikoiman laadukkaita huonekaluja ja sisustustarvikkeita sekä aktiivista ja luotettavaa palvelua.

www.asko.fi »

  

Sotkan pääkohderyhmä on edullisuutta ja helppoa asiointia arvostavat asiakkaat.

www.sotka.fi »

 
Ketjujen verkkosivuilla on useita sisustamista helpottavia sisustus- ja suunnittelukoneita, vaihtuvia sisustusideoita ja -vinkkejä sekä youtube-videoita. Askolla ja Sotkalla on Virossa yhdeksän myymälän lisäksi myös verkkokauppa. Vuoden 2014 aikana avataan verkkokaupat Suomessa.
  

Mustan Pörssin painopiste verkkokaupassa


 

Musta Pörssi -ketju tarjoaa asiakkailleen kodintekniikkatuotteet sekä niihin liittyvät palvelut. Halutessaan asiakas saa kaikki tuotteet käyttövalmiiksi asennettuina. Elämyksellisyys ja valikoimien uusiutuvuus korostuvat verkkokaupassa sekä kauppakeskusmyymälöissä.

www.mustaporssi.fi »

  

Kookenkä on suomen suurin kenkäkauppaketju

 

Kookenkä tarjoaa trendejä, muotia sekä brändejä arvostaville asiakkaille laadukkaan kenkävalikoiman ja palvelun. Koo Club on Kookengän oma asiakasohjelma. Ketjukauppojen lisäksi asiakkaat voivat ostaa kenkiä Kookenka.fi -verkkokaupasta.

www.kookenka.fi »

 

 

Markkinaosuudet ja kilpailijat

Hypermarket- ja tavaratalokauppa

 • K-citymarketin käyttötavara, Anttila, Kodin Ykkönen ja NetAnttila
 • Markkinaosuutta ei voida luotettavasti laskea
 • Kilpailijat: tavaratalot, hypermarketit, erikoisliikeketjut ja verkkokaupat

Urheilukauppa

 • Intersport, Budget Sport ja Kesport
 • Suomi 35 %*
 • Kilpailijat: Sportia, Top Sport, Stadium, tavaratalot ja hypermarketit sekä muut urheilun erikoisliikkeet

Huonekalukauppa

 • Asko ja Sotka
 • Suomi 23 %*
 • Kilpailijat: huonekalu- ja sisustusliikkeet

Kodintekniikkakauppa

 • Musta Pörssi ja Musta Pörssi Partneri
 • Suomi 2 %*
 • Kilpailijat: kodintekniikan erikoisliikkeet, hypermarketit ja verkkokaupat

Kenkäkauppa

 • Kookenkä ja Kenkäexpertti
 • Suomi 10 %*
 • Kilpailijat: muut erikoisliikkeet, tavaratalot, hypermarketit, urheilukaupat ja verkkokaupat

 
* Keskon oma arvio

   

Lisätietoja

Lue lisää käyttötavarakaupasta (vuosikertomus 2013) »