Toimialat

Keskon toimialat ovat ruokakauppa, käyttötavarakauppa, rautakauppa sekä auto- ja konekauppa.

 Ruokakauppa

Suomessa yli 900 K-ruokakaupan asiakastyytyväisyydestä vastaavat K-ruokakauppiaat, joiden kanssa Ruokakesko toimii tehokkaalla ketjuliiketoimintamallilla. Ruokakeskon toiminta laajenee voimakkaasti niin Venäjällä kuin ruoan verkkokaupassakin. Ruokakeskon tytäryhtiö Kespro on Suomen johtava HoReCa-alan tukkukauppa.

Lue lisää» 

Käyttötavarakauppa

Keskon käyttötavarakaupan ketjuja ovat K-citymarketin käyttötavara, Anttila ja Kodin Ykkönen, Intersport ja Budget Sport, Asko ja Sotka, Musta Pörssi sekä Kookenkä. Noin 420 myymälän lisäksi kaikki ketjut palvelevat myös monipuolisesti verkossa.

Lue lisää» 

Rautakauppa

Rautakeskon 420 kauppaa ovat kodin rakentamisen ja sisustamisen luotettavia kumppaneita sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille. Rautakesko toimii kahdeksassa maassa ja johtaa kuutta vähittäiskauppaketjua, jotka ovat K-rauta, Rautia, K-maatalous, Byggmakker, Senukai ja OMA. Rautakesko on Euroopan viidenneksi suurin yritys rakentamisen ja kodin kunnostamisen markkinoilla.

Lue lisää»

Auto- ja konekauppa

Auto- ja konekaupan muodostavat VV-Auto ja Konekesko tytäryhtiöineen. VV-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja jälkimarkkinointiin erikoistunut palveluyritys. Konekesko tarjoaa asiakkaiden arvostamia konekaupan tuotteita ja palveluita Suomessa ja Baltiassa.

Lue lisää»
 

Vuosi 2013 lukuina