Yhteiskuntasuhteet

   

K-ryhmä on mukana rakentamassa Suomea, jossa jokaisella on mahdollisuus sujuvaan arkeen. Kauppa on sekä arkinen lähipalvelu että kansainvälinen suunnannäyttäjä ja globaalien rakenteiden uudistaja. Uudistuvan kaupan vaikutus kestävän tulevaisuuden rakentumiseen on merkittävä jokaiselle suomalaiselle.

Kauppa on suomalaisen elinkeinoelämän suurin työllistäjä ja merkittävä veronmaksaja. Suomen BKT:stä kaupan alan osuus on noin 10 prosenttia. Kansainvälisen kilpailun kiristyessä, meidän on taattava kilpailukykyinen verotus, reilu kilpailu sekä luotava työmarkkinat, jotka vastaavat tulevaisuuden tarpeisiin.
 

Tulevaisuuden Suomessa on tärkeää:

  • Suomalaisen ruoan tulevaisuus turvataan

  • Apteekkijärjestelmä uudistetaan

  • Alkoholisääntely uudistetaan

  • Tehdään suomalaisen liikenteen ilmastoloikka

  • Jokaisen suomalaisen osaamisesta huolehditaan

     

   

Ajankohtaista

Global 100 -tulokset: Kesko nousi maailman vastuullisimmaksi päivittäistavarakaupan yritykseksi

Kesko on valittu maailman vastuullisimmaksi päivittäistavarakaupan yritykseksi vuoden 2024 Global 100 -listalla. Kokonaislistalla Kesko teki huiman nousun sijalle 29. Kesko on maailman ainoa yritys, joka on valittu maailman vastuullisimpien yritysten listalle joka vuosi listan perustamisesta eli vuodesta 2005 alkaen.

Lue lisää
Liike on lääke kannustaa lapset ja nuoret liikkeelle – maalina terveempi Suomi

Vain kolmasosa lapsista ja nuorista liikkuu riittävästi*. K-ryhmä tarttuu haasteeseen ja kannustaa lapset ja nuoret liikkeelle yhdessä Suomen Palloliiton, Suomen Koripalloliiton, Suomen Tennisliiton, jääkiekkoseurojen ja JVG:n kanssa uudella Liike on lääke -hankkeella. Hanke yhdistää poikkeuksellisesti kolme isoa lajiliittoa Suomessa saman hankkeen alle.

Lue lisää
Tilinpäätöstiedote 2023: Kaikki toimialat tekivät hyvän tuloksen

Kaikki toimialat tekivät hyvän tuloksen vuonna 2023. Vuonna 2023 Keskon liikevaihto oli 11 783,8 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto oli 712,0 miljoonaa euroa. Vahva kannattavuus on osoitus siitä, että yhtiön kasvustrategia ja sen onnistunut toteutus kaikilla toimialoilla ovat tuoneet tuloksia myös aiempaa haastavammassa toimintaympäristössä.

Lue lisää

Lausunnot

EDUNVALVONTAKUMPPANIMME

Takaisin ylös