Sauli ja Jenna Jalkanen K-Market Karpalon kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.10.2020 Sauli ja Jenna Jalkanen aloittavat kauppiasuransa 16.11. Pertunmaan K-Market Karpalossa.

Innostuneina ja täynnä ideoita

”Olemme innostuneita ja täynnä ideoita Karpalon kehittämiseen”, Sauli ja Jenna kertovat. ”Toivomme, että pertunmaalaiset haluavat tutustua meihin yhtä kovasti, kuin me heihin!”

”Haluamme tehdä kaupasta vielä enemmän juuri Pertunmaan asukkaiden ja oman näköisemme. Tavoitteena on oman kylän kauppa, jonne halutaan palata aina uudelleen.”

”Aiomme panostaa paikallisiin tuotteisiin ja kuunnella, mitä palveluita voisimme tarjota asiakkaille, joilla voisimme helpottaa sekä piristää arkea. Emme pelkää kokeilla mikä tässä paikassa toimii, vaan otamme tulevat haasteet vastaan mielenkiinnolla” lupaavat Sauli ja Jenna.

Vastuullisuus kuuluu K-Market Karpalon arkeen. Ruokahävikin pienentämiseen tullaan kiinnittämään erityistä huomiota yrittämällä keksiä kaikki mahdolliset keinot, joilla hävikin voi jatkojalostaa tai lahjoittaa eteenpäin sen sijaan, että ne päätyisivät jätteeksi. ”Haluamme myös tarjota mahdollisimman monelle nuorelle vastuullista ensityötä joko TET-jaksolla tai kesätyöpaikkana.”

Sauli on työskennellyt kaupan alalla 2008 saakka. ”Aloitin kauppaurani kotikuntani Rautalammin Valintatalossa.” Armeijan jälkeen Sauli muutti Kuopioon ja jatkoi kaupan työssä useissa eri kaupoissa ja kaupparyhmittymissä. Jenna on aloittanut työuransa Kiurun Leipomolla, missä hän sai tehdä kaikkea mahdollista ruohon leikkauksesta tuote-esittelyihin. Koulun jälkeen hän löysi paikkansa kaupan töistä, joista hänelle lähimpänä sydäntä ovat asiakaspalvelutyöt palvelutiskissä ja kassalla.

Saulista saa tenniskaverinJalkasten perheeseen kuuluu 2-vuotias Miro-poika ja Kikka-koira, jotka järjestävät vauhtia joka päivään. ”Pallopelit ovat meidän molempien sydäntä lähellä, joten etsimme myös Pertunmaalta mahdollisuuksia harrastaa. ”Jos joku etsii tenniskaveria, niin Saulin saa tulla haastamaan peliin koska vain”, lupaavat Jalkaset.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

 

Takaisin ylös