Tampereen Kalevaan uusi liikekeskus, jonka veturina on K-Supermarket

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.4.2020 Tampereen Kalevaan rakennetaan uusi liikekeskus, jonka veturina tulee olemaan Tavallista parempi ruokakauppa K-Supermarket.

Liikekeskus avautuu, kun Tampereen ratikka aloittaa liikennöinnin

Liikekeskuksen kehittäjänä, omistajana ja rakennuttajana toimii Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöt.

Kalevan liikekeskuksen rakennustyöt on aloitettu nykyisen Iskun vanhan rakennuksen purkamisella ja samoin tein tilalle nousee nykyaikainen liikekeskus. Liikekeskuksen kokonaisala on yhteensä 14 580 m2, josta liiketilojen kerrosala 8580 m2 ja huoneistoala 7065 m2. Asiakasautopaikkoja on rakennuksen alle tehtävässä autohallissa kaikkiaan 140. Liikekeskus on valmis avajaisiin elokuussa 2021, jolloin myös kaupoille pääsee vaikka uudella ratikalla.

Liikekeskukseen sijoittuu K-Supermarket. Muita toimijoita ovat Isku, Elixia, Keittiömaailma ja Apila työterveysasema. Kahvila- ja ravintolatoimijalle on myös varattu tilat.

”Uusi liikekeskus sijoittuu hyvälle paikalle liikenteen solmukohtaan, jolloin on kätevä asioida liikkeissä nopeasti ja vaivattomasti”, Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen toteaa.

Lisätietoja:
Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen, puh. 050 620 26

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan ja laajentamaan ruokareviiriään! K-Supermarket-ketjuun kuuluu lähes 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi

Takaisin ylös