Hallituksen lahjoitukset

Kesko voi pörssiyhtiönä jakaa lahjoituksia vain yhtiökokouksen osoittamista lahjoitusvaroista. Lahjoituskohteista päättää yhtiön hallitus.

Kesko Oyj:n hallitus esittää vuosittain yhtiön varsinaiselle yhtiökokoukselle ehdotuksen voittovarojen käyttämiseksi. Hallituksen harkinnan mukaan tähän ehdotukseen on sisällytetty myös varaus/valtuutus hallitukselle voitonjakoesityksessä esitetyn lahjoitussumman käyttöön.

Tuemme tällä hetkellä mm. koululaisten Yrityskylä-toimintaa sekä joulun ajan hyväntekeväisyyskeräyksiä.

Joulupata

Kesko ja K-kaupat ovat Pelastusarmeijan Joulupata-keräyksen valtakunnallinen yhteistyökumppani. Pelastusarmeija jakaa avustusten saajille K-lahjakortteja, joilla voi ostaa tuotteita K-ryhmän kaupoissa.

Lue lisää Joulupata-keräyksestä

Hyvä joulumieli

Kesko on mukana Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin vuosittain järjestämässä Hyvä Joulumieli -keräyksessä, jolla autetaan vähävaraisia ja vaikeassa elämäntilanteessa olevia kotimaan lapsiperheitä. Perheet saavat jouluiloa ruokakaupan K-lahjakorteista, jotka jaetaan heille ennen joulua.

Lue lisää Hyvä Joulumieli -keräyksestä

Yrityskylä

Yrityskylä on peruskoulun kuudensille ja yhdeksänsille luokille suunnattu yhteiskunnan, talouden, työelämän ja yrittäjyyden oppimiskokonaisuus. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä toimii valtakunnallisesti kahdeksalla alueella ja tavoittaa yli 45 000 oppilasta lukuvuodessa.

K-Kalapolut

Suomen vaelluskalat ovat uhanalaisia, koska pienet purot ja joet ovat täynnä kutuesteitä. Siksi K-ryhmä ja ympäristöjärjestö WWF aloittivat syksyllä 2017 monivuotisen yhteistyön uhanalaisten vaelluskalojen pelastamiseksi. Lue lisää K-Kalapoluista yhteistyöstä WWF:n kanssa.

Plan International

Kesko ja lastenoikeusjärjestö Plan International Suomi tekevät yhteistyötä Thaimaan kalateollisuuden vastuullisuuden ja siirtotyöläisten aseman parantamiseksi. Yhteistyöstä on sovittu vuosiksi 2015–2018. Osana hanketta jo 100 siirtotyöläisperheiden lasta on päässyt kouluun. Lue lisää Plan-yhteistyöstä.

Uusia lahjoitushakemuksia ei tällä hetkellä vastaanoteta.

Takaisin ylös