Valmennus päättyy

 

Kauppiasharjoittelijan valmiuksia ja osaamista arvioidaan koko valmennuksen ajan sekä harjoitustehtävien että kasvattajakauppiaan palautteen perusteella. Valmennuksen päättyessä varmistetaan kauppiasharjoittelijan osaaminen kaikkien kriittisten osaamisalueiden osalta opintosuunnitelman pohjalta keskustellen rekrytointipäällikön kanssa. Tässä yhteydessä käydään vielä läpi kauppiasharjoittelijan vahvuudet ja kehittymiskohteet sekä mahdolliset toiveet tulevan kauppapaikan suhteen. Valmennuksen päättökeskustelun edellytyksenä on kaikkien valmennukseen sisältyvien harjoitustehtävien suorittaminen hyväksytysti.

 

Harjoittelusta kauppiasreserviin

Harjoittelijan valmiuksia kauppapaikan vastaanottamiseen arvioivat valmennusohjelman loppuessa kenttäpäällikkö ja rekrytointipäällikkö yhdessä. Kun kauppiasharjoittelijan valmiudet oman kauppiasuran aloittamiseen katsotaan riittäviksi, hän siirtyy ns. kauppiasreserviin odottamaan kauppapaikkaa.

 

Juhlan aika koittaa

K-Ruokakauppiasvalmennuksen päättymistä juhlistetaan päätöstilaisuudessa, jossa valmennuksen suorittaneille jaetaan todistukset ja erityisansioista stipendit.

Takaisin ylös