Kuinka voin hakea valmennukseen

K-ruokakauppiaan ura alkaa K-Ruokakauppiasvalmennuksen suorittamisella. Rekrytointi kauppiasvalmennukseen on avoinna jatkuvasti.

Ennen kuin teet lopullisen päätöksen K-ruokakauppiasvalmennukseen hakemisesta, tutustu sivuillamme valmennuksen sisältöön ja ota selvää, millaista työ vähittäiskaupassa oikeasti on. Jos sinulla ei ole työkokemusta ruokakaupasta, sinun kannattaa käydä tutustumassa K-ruokakauppoihin ja keskustella kauppiaiden kanssa. Kauppiaiden arjesta voit lukea myös kauppiasblogistamme.

Hakemuksen K-Ruokakauppiasvalmennukseen löydät sivuston yläreunasta. Hakemus ohjautuu siitä alueesta vastaavalle rekrytointipäällikölle, minkä olet asettanut hakemuksessasi ensimmäiseksi toiveeksi.

Rekrytointipäällikkö lukee hakemuksesi ja kutsuu sinut sen perusteella haastatteluun. Ennen haastattelua luottotietosi tarkistetaan. Lopullisen valinnan tueksi sinun tulee osallistua soveltuvuusarviointiin, jolla arvioidaan sopivuuttasi kauppiaaksi. Rekrytointipäälliköiden vastuualueet löydät yhteystiedoista.

 kauppiasvalmennus

 

Takaisin ylös