Meistä
Meillä pääset kehittämään osaamistasi nykyaikaisen taloushallinnon parissa. Pääset myös näköalapaikalle tarkkailemaan kaupan toimialan muutoksia ja kehitystä päivittäis- ja erikoistavarakaupan osalta.

Työllistämme tällä hetkellä yli 100 taloushallinnon ammattilaista, jotka toimivat kirjanpitäjinä tai muissa taloushallinnon asiantuntijatehtävissä. Toivotamme riveihimme tervetulleeksi taloushallinnon alalla ensimmäisiä askeleitaan ottavat tekijät sekä jo kokemusta niittäneet rautaiset ammattilaiset. Työ meillä vaatii ensisijaisesti paineensietokykyä, taitoa organisoida ja priorisoida omia vastuutehtäviä sekä halua oma-aloitteisiin ja aktiivisiin asiakaskohtaamisiin. Meillä asenne ratkaisee!

Olemme keskittyneet viime vuosina varmistamaan, että uudet työntekijät saavat kattavan perehdytyksen ja opastuksen ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Haluamme tarjota jokaiselle työntekijälle mahdollisuuden kehittyä ammatissaan omien kykyjensä mukaan.

Noudatamme toiminnassamme Kesko-konsernin henkilöstöpolitiikkaa ja työntekijöillämme on käytettävänään Kesko-konsernin henkilöstöedut, kuten ostoedut K-ryhmään kuuluviin liikkeisiin. Kannustamme henkilöstöä kehittämään omaa osaamistaan järjestämällä sisäisiä koulutuksia ja tarjoamalla mahdollisuuden osallistua esimerkiksi K-ryhmän järjestämille valmennuksille.

Takaisin ylös