k-duuni-kilpailu 2021

K-duuni-kilpailun voittajat on valittu. Kiitos kaikille ehdotuksensa antaneille ja onnea voittajille!

K-Duuni-kilpailussa etsitään vuosittain K-ryhmän* vuoden kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta.

Vuoden kaupan työntekijä on tyyppi, joka on tehnyt positiivisen vaikutuksen. Hän saa sekä asiakkaiden että työkavereidensa suut hymyyn ja osoittavat ensiluokkaista asiantuntijuutta tai palveluhenkisyyttä. Vuoden työnantajakauppias on K-kauppias, jonka kaupassa voi aistia hyvän työilmapiirin ja kauppias on vastuullisella toiminnallaan edistänyt oman työyhteisönsä hyvinvointia. Kaupassa on ilo asioida ja sieltä saa hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. 

Vuoden 2021 kilpailun ehdokkaina olivat kaikki K-ryhmän kauppojen K-kauppiaat ja työntekijät. Ehdokkaita voivat esittää niin asiakkaat kuin K-ryhmäläiset. Kilpailuaikana 1.8. – 12.9.2021 saatiin yhteensä 1685 ehdotusta, joista kauppiassarjaan tuli 792 ja työntekijäsarjaan 893 ehdotusta.

Finalistit ja voittaja, vuoden kaupan työntekijä -sarja:

  • Mari Kamula, K-Market Pyhäntä
  • Juuso Vähäsoini, K-Rauta Lanterna, Helsinki
  • Merike Eskelinen, K-Market Reijola, Joensuu

Työntekijäsarjan voiton vei Merike Eskelinen Joensuusta. 

Finalistit ja voittajat, vuoden työnantajakauppias -sarja:

  • K-Kauppiaat Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen, K-Supermarket Lasihytti ja K-Market Kauklahti, Espoo
  • Diplomikauppias Mari Mustonen ja kauppiaspuoliso Mika Mustonen, K-Supermarket Kauppatori, Rovaniemi
  • Diplomikauppias Jyri Metsälä, K-Rauta Vantaanportti

Kauppiasarjan voittivat Mari ja Mika Mustonen Roveniemiltä.

Kuvassa vasemmalle Merike Eskelinen ja oikealla Mari ja Mika Mustonen.

Onnea kaikille finalisteille sekä voittajille!

Molempien sarjojen voittajat julkistettiinn la 6.11.2021 K-ryhmän työntekijöille järjestettävässä K -Team Live-virtuaalitapahtumassa. Maineen ja kunnian lisäksi voittajat palkittiin stipendillä. 

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken on arvottu 10 kappaletta 50 euron lahjakortteja, jotka käyvät kaikissa K-ryhmän kaupoissa. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

 Kilpailussa mukana olivat seuraavat K-ryhmän ketjut Suomessa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, K-Rauta, Rautakesko Yrityspalvelu, Onninen, Onninen Express, Intersport, Budget Sport,  K-Auto ja Porsche Finland.

Tiedoksi K-ryhmäläisille

Asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voivat kilpailuaikana ilmoittaa K-ryhmän asiakaspalvelutyössä olevia sekä K-kauppiaita ehdolle K-ryhmän vuoden työntekijäksi tai työnantajakauppiaaksi K-duuni-kilpailun lomakkeella. Keräämme yhteystietojasi kauppiasrekisteristä tai työnantajaltasi, jotta voisimme olla sinuun yhteydessä ilmoittaaksemme ehdokkuudestasi kilpailussa. 

Katso alla olevilta videoilta vuoden 2020 työnantajakauppiaan Harri Mattisen ja vuoden 2020 työntekijän Heidi Salmivallin mietteitä työstään. 

Takaisin ylös