k-duuni-kilpailu 2022

K-duuni-kilpailu tulee taas elokuussa, 1.8.-11.9.2022. Ehdokkaita kilpailuun voi esittää tällä sivulla äänestysajan käynnistyttyä.

K-Duuni-kilpailussa etsitään vuosittain K-ryhmän* vuoden kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta.

Haluamme, että kaupassa on kiva käydä ja työskennellä. Siksi haluamme näyttää arvostuksemme niille työntekijöille ja K-kauppiaille, jotka ovat onnistuneet aivan erityisellä tavalla tässä tehtävässä ja jotka ovat vaikuttaneet positiivisesti omaan työyhteisöönsä. Arvostamme asiakkaidemme mielipidettä, ja siksi kutsummekin teidät kaikki kertomaan, kuka ansaitsee tulla palkituksi!

Ehdokkaina ovat kaikki K-ryhmän kauppojen K-kauppiaat ja työntekijät. Ehdokkaita voivat esittää niin asiakkaat kuin K-ryhmäläiset. Äänestysaika on tänä vuonna 1.8.-11.9.2022. Ehdotuslomake julkaistaan tällä sivulla äänestysajan käynnistyttyä.

*Kilpailussa mukana ovat seuraavat K-ryhmän ketjut Suomessa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, Kespro, K-Rauta,  Rakentamisen  Yrityspalvelu, Onninen, Onninen Express, Intersport, Budget Sport, K-Auton Volkswagen-, Audi-, Seat & Cupra-, Porsche-, Volkswagen hyötyautot-, MAN- ja K-Auto Vaihtoautot-myymälät ja huoltoliikkeet. 

Vuoden 2021 voittajat

Merike Eskelinen Joensuusta on vuoden K-kaupan työntekijä. Mari ja Mika Mustonen Rovaniemeltä ovat vuoden 2021 K-työnantajakauppiaita. 

Molempien sarjojen voittajat julkistettiin la 6.11.2021 K-ryhmän työntekijöille järjestettävässä K -Team Live-virtuaalitapahtumassa. Maineen ja kunnian lisäksi voittajat palkittiin stipendillä. 

Finalistit 2021, vuoden kaupan työntekijä -sarja:

  • Mari Kamula, K-Market Pyhäntä
  • Juuso Vähäsoini, K-Rauta Lanterna, Helsinki
  • Merike Eskelinen, K-Market Reijola, Joensuu

Finalistit 2021, vuoden työnantajakauppias -sarja:

  • K-Kauppiaat Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen, K-Supermarket Lasihytti ja K-Market Kauklahti, Espoo
  • Diplomikauppias Mari Mustonen ja kauppiaspuoliso Mika Mustonen, K-Supermarket Kauppatori, Rovaniemi
  • Diplomikauppias Jyri Metsälä, K-Rauta Vantaanportti

Onnea kaikille finalisteille sekä voittajille!

 

Katso alla olevilta videoilta vuoden 2021 työnantajakauppiaiden Mari ja Mika Mustosen ja vuoden 2021 työntekijän Merike Eskelisen mietteitä työstään. 

Takaisin ylös