K Trainee

K Trainee -ohjelma on suunnattu tulevaisuuden alansa asiantuntijoille, joilla on vahva halu päästä näyttämään osaamisensa osana uudistuvaa K-ryhmää.

Palkallinen K Trainee -ohjelma on tarkoitettu opintojen loppuvaiheessa oleville ja vastavalmistuneille yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille. K Trainee -jakso kestää yhdeksän kuukautta, jonka jälkeen traineet työllistyvät vakituisiin työsuhteisiin K-ryhmään. Työssä oppimisen lisäksi K Trainee -ohjelma sisältää kaikille traineille yhteisiä osioita, kuten mentorointia, K-ryhmän sisäisiä koulutuksia, kauppaharjoittelun ja opintomatkan. 

K-ryhmässä traineiden tukena on laaja joukko kaupan alan osaajia. Jakamalla aktiivisesti omaa osaamista ja laittamalla itsensä peliin, traineella on erinomainen mahdollisuus oppia kaupan alasta ja verkostoitua K-ryhmän sisällä sekä sidosryhmiemme kanssa. Yhdestä kolmeen kuukautta kestävä kauppaharjoittelu varmistaa traineen kyvyn omaksua koko vähittäiskaupan arvoketju. Ohjelma antaa loistavat valmiudet erilaisiin kaupan alan asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

K traineeksi haemme eri koulutustaustoista tulevia innostuneita ja motivoituneita tulevaisuuden asiantuntijoita, jotka sijoittuvat eri puolille organisaatiota. Koska jokainen K on erilainen, myös jokainen K trainee on erilainen. Yhteistä meille kuitenkin on, että K-ryhmässä asiakas ja laatu ovat kaiken tekemisen ytimessä.

Löydät sosiaalisesta mediasta tämän ja edellisten vuosien K traineiden fiiliksiä tunnisteella #ktrainee. Voit lukea myös vuoden 2018 harjoittelijoiden näkemyksiä ja kokemuksista Koolaisen silmin -blogista.

Takaisin ylös