Jukka Rahikaisen työura Keskolla on sisältänyt paljon eri tehtäviä

Elokuussa 2014 Jukka Rahikaiselle tuli täyteen 40 vuotta Keskossa. Työuraan on mahtunut monia eri työtehtäviä konsernin eri yksiköissä.

Jukka Rahikainen tuli elokuussa 1974 Keskusvaraston virheselvitykseen, jonka esimieheksi hän siirtyi myöhemmin. Sen jälkeen Jukka on tehnyt pitkän uran logistiikan laskennan parissa sekä Hakkilassa että Katajanokalla.

Laskentajärjestelmät kehitettiin ja rakennettiin itse alusta alkaen. Jukasta tuli vahva osaaja laskentajärjestelmien kehittäjänä, ohjelmoijana ja käyttäjänä.

Kiinnostus ja osaaminen tietojärjestelmiä kohtaan on leimannut Jukan uraa myöhemminkin, vaikka järjestelmät ovat matkan varrella muuttuneet.

Jukka on työskennellyt viime vuosina Ruokakesko Oy:n talousyksikössä eri liiketoimintayksiköiden controllerina. Jukalle on kertynyt kokemusta mm. logistiikan, K-Plus Oy:n ja tietohallintoyksikön controlling-toiminnoista sekä myynnin ja taloushallinnon tietojärjestelmien kehittämisestä.

Nykyisen Jukka työskentelee KCM-ketjuyksikön controllerina vastuunaan muun muassa järjestelmäkehitykseen, raportointiin ja myynnin analysointiin liittyviä tehtäviä.

Jukka tunnetaan työkavereiden keskuudessa ahkerana, auttavaisena ja asialleen omistautuneena ammattilaisena, joka etsii tehokkaita ja liiketoimintaa hyödyttäviä ratkaisuja.

- Minulla on ollut työtehtäviä, jotka ovat mahdollistaneet oman osaamisen kehittämisen. Olen päässyt vaikuttamaan toimintojen kehittymiseen omalla työlläni. Se on ollut tärkeä asia jaksamisessa ja viihtymisessä, Jukka toteaa.

Takaisin ylös