Lisää uratarinoita

K-ryhmässä urapolkujen kirjo on valtava; voit työskennellä kaupassa, ryhtyä kauppiasyrittäjäksi tai hakeutua Keskon asiantuntijatehtäviin.

Kesko ja sen ketjujen kauppiasyrittäjät työllistävät yhteensä noin 42 000 ihmistä kahdeksassa maassa. Työskentely kaupassa luo hyvän pohjan kaikissa K-ryhmän tehtävissä työskentelylle – siksi esimerkiksi K-traineet ja kauppiasvalmennettavat viettävät suurimman osan ajastaan kaupoissa.

K-ryhmässä omaa osaamista on helppo rikastuttaa ja pitää ajan tasalla. Meillä voit esimerkiksi erikoistua ravitsemuksen ja ruokavaliot hallitsevaksi K-ravintotaitajaksi, opiskella kieliä tai osallistua esimiesvalmennuksiin. Myös suunnan muuttaminen on mahdollista; urheilukaupassa on erilaista kuin tavaratalossa, kaupan työssä oppii kauppiasyrittäjyydestä ja Kesko tarjoaa laajan kirjon asiantuntijatehtäviä.

Sisäinen liikkuvuus K-ryhmässä - pannaan hyvä kiertämään!

Sisäinen liikkuvuus hyödyttää meitä kaikkia ja mahdollistaa asiakkaan tarpeisiin vastaamisen entistä paremmin. Sisäisen liikkuvuuden saamme ja jaamme vahvaa osaamista, uusia ideoita ja parhaita käytäntöjä jakoon yli yhtiö- ja tiimirajojen. K-ryhmänä haluamme myös olla työpaikka, joka tarjoaa mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä omalla urallaan uusien haasteiden kautta.

Lue alta esimerkkejä siitä, millaisia uramahdollisuuksia Kesko ja K-kaupat tarjoavat.

Takaisin ylös